Miért csodálkozik mindenki, hogy ekkora a Fidesz tábor? Reggel 7-től este 10-ig napközben, munkaidőben is tömve az utak, üzletek, kávézók, mintha senki nem dolgozna...ennek ellenére mindenki úgy él mintha nem lenne holnap, mindent simán kifizetünk..
Én sem mit keresnek az utcán munkaidőben. Azért ez eléggé rossz már hogy az ország nagy része sz..rik bele a munkába és kocsmázik vagy kávézik simán.
Boltok tele balaton tele wellnesek tele szóval ennyi.
A kerdezot tamadva igaza van, mert mondom, egyetemistakent nekem hektikus az orarendbem. Hol 8 ra megyek hol 1 nap csak 2 re stb... minimalis a kulonbseg reggel 8 es delutan 2 es este 5 - 8 fele. Mert volt oram 6kor is.
Az utcakon valoban szamomra is egy nagy kerdojel volt ez, par ember felvilagositott hogy sokan vallalkozok, mas beosztasban dolgozoknak, vagyonorok es van beosztasuk, valamikor 1.5 hetet dolgoznak valamikor 2 hetet sem. valamikor rendesen 5 napot. Es rengeteg ilyen melo van ahol csak ugy benyomnnak valahova es nem kell mindig 5 napot minden heten dolgoznod, csak tobbet neha, duplajat, neha meg majdnem hogy a negyedet. De atlagban hogy mi jon ki, nemtom. Lehet tobb mint a sima 5 napos munkahelyek.
meg valoban vannak a jol elok, az eltartott haziasszonyok, a vallalkozo ferjek, befektetok akik eppen aznap bukjak el az osszes penzuket a kellemes seta kozben peldaul.
Nemtom mennyi az ilyen ember, de ha jol tudom a legtobben a kozepretegbe tartoznak. Az alacsony meg magas reteget mar most emlitettem, a kozepreteget nem latod talan. Azok nyomjak gyartol kezdve gyarig vagy irodaban ulnek es papirtol papirig viszik a bossnak a papirt egyesevel reggel 7 tol este 5 ig 1 ora ebedszunettel, meg ilyenek. Oket nem latod. De ok sem keresnek rosszul. Plusz kapnak valtozo mennyisegu szabadnapot, meg minden lofuttyot.
Biztosan azok lófrálnak az utcán meg a kávézókban, akiknek benzinre már nincs pénzük:
"Reprezentatív felmérésben kereste a választ a Totalcar a Pulzus Kutatóval közösen arra a kérdésre, hogy mi az a benzinárszint, amelynél az autósok leteszik az autót. A válaszban azt kapták, hogy az autóval rendelkezők (összes megkérdezett 49 százaléka) hatoda, vagyis 16 százaléka már a jelenlegi üzemanyagárakat is túl drágának találta, ezért ők már letették az autójukat"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!