Nem ironikus hogy D. Klára diktatúrázik?
"anem hogy miután kilődözték az emberek szemét, UTÁNA tiltották be a gumilövedéket."
Ez még ígyis óvodás, mivel ők nem lövöldözték ki senkinek. Több bírósági ítélet is kimondta, hogy ehhez Gyurcsánynak semmi köze nem volt.
És ennek ellenére is betiltották.
Amúgy gondolom, akkor a fidesz álláspontján vagy, hogy éleslőszerrel kellett volna lőni.
"Te vagy az óvodás, hogy egy egyszerű mondatot nem tudsz értelmezni. Bár, ez a politika rovat...mit is vártam..."
Milyen mondatot? Erre még általánosban is egyes járna. Kb. 2-szer megismételte, amit írtam. Ez nulla jelentéssel bír.
24. :DDDDD
Menj fel bármilyen politikai fórumra, emberek százai-ezrei használják a "szemkilövetés" fogalmát. MIről besézlsz? :DDDDD
26, én a következőkről beszélek:
én nem haragszom, nem az én szemem lett kilőve, nem én lőttem ki szemet és nem én adtam rá engedélyt sem, de viszont, még a média sajtópert veszithet, addig te rágalmazásit, ha valaki úgy dönt, hogy valótlan állitásért beperel.
én erről beszéltem
29. A "miről beszélsz" tudod nem azt jelenti, hogy arra kérlek, hogy ismételd meg azt, amit már egyszer leírtál. Ez így nagyon autisztikus... öüööüüeeeöüüöööüüüüeee
Ez egy költői kérdés, tudod, olyan kérdés, ami a mondanivalód abszurditására utal és arra, hogy azokra valamilyen magyaráztatot várok.
De tudod mit? Meguntam. Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!