Mit gondolsz a Mindenki Magyarországa Néppártról?
Figyelt kérdés
2023. okt. 4. 15:14
21/26 A kérdező kommentje:
Amúgy ha tényleg szociáldemokraták lettek hirtelen, az eléggé populista és opportunista húzás, hiszen azt jobban el lehet adni, mint a neoliberális, globalista vadkapitalizmust, amit hirdettek eddig. Tehát ha jól emlékszem, a külföldi multicégek pénzelése is benne volt a programjukban 2018-ban. Ez nem éppen szociáldemokrata intézkedés.
2023. okt. 7. 10:54
22/26 anonim válasza:
Szerintem nem volt benne de valóban liberálisabb párt volt még akkor.
23/26 A kérdező kommentje:
Innen szedtem az infót, ő elolvasta DK összes programját, dokumentumát, és abból az jött le neki, hogy globalista, neoliberális, vadkapitalista párt.
2023. okt. 7. 12:07
24/26 anonim válasza:
Max centrista lehetett valóban és közelebb állhatott a liberálisokhoz egy része szdszeskből állt szóval az első években nem mondtam volna balközépnek egyáltalán.
De ez olyan mint hogy a fidesz is liberális volt majd ahogy szétesett a jobboldal (mdf) így átment jobbra hogy begyüjtse az ottani szavazókat szóval jobboldali embereket hivott be a pártba és egyre jobboldalibb lett.
25/26 A kérdező kommentje:
Ezt hívják kőkemény opportunizmusnak.
2023. okt. 7. 19:57
26/26 anonim válasza:
Centrumból bemenni balra vagy jobbra azért az nem olyan nagy történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!