Egyre inkább úgy tűnik, hogy Magyarország lesz a kiábrándult nyugat-európaiak új menedékhelye?
2023. okt. 4. 10:57
11/18 anonim válasza:
9: az csak hasznos lenne az országnak, ha sok nyugati nyugdíjas jönne ide, és a saját országa által utalt nyugdíjat itt költené el
12/18 hollófernyiges válasza:
Meséld ezt a portugáloknak, ahol a betelepült külföldiek pénze csak arra volt jó, hogy felnyomja az árakat.
13/18 anonim válasza:
Egyre több német költözik át ide, menekülnek a migránsok elől? Már nem tetszik amit akartak, vagy mi lehet az oka.
14/18 anonim válasza:
Egyre több német költözik át ide, menekülnek a migránsok elől? Már nem tetszik amit akartak, vagy mi lehet az oka.
15/18 anonim válasza:
Én Angliában lakom már 11 éve, lehet, hogy én is ezt fogom majd, nyugdíjasként visszaköltözök Magyarországra.
16/18 anonim válasza:
Miért jönnél vissza? Ha már odamentél élni és ott élted le az életed jelentős részét akkor szerintem maradj is ott.
17/18 anonim válasza:
Még látogatóba sem.
Mindenkit lebeszélek egy magyarországi nyaralásról is.
Olyan 80%-os az eredményességi kvótám.
Volt,aki nem hallgatott rám és oda mentek családostul nyaralni.
Naná, hogy rossz élményekkel jöttek haza.
Magánügy: én figyelmeztettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!