Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tibi csoki származási helye...

Tibi csoki származási helye Ukrajna?

Figyelt kérdés
A napokban vettem Tibi csokit, és unatkoztam, elolvastam a csoki hátulját. Meglepve vettem észre, hogy származási hely: Ukrajna. Másnap amikor a boltban voltam, megnéztem az összes Tibi csoki származási helyét. Mind Ukrajna. Hogy lehez ez?
2023. okt. 3. 16:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%
Szép lassan mindent elvesznek tőlünk.
2023. okt. 3. 16:07
 2/14 A kérdező kommentje:
Azt látom, hogy a Roshen gyártja, de én mindig azt hittem, Magyarországon. Erre egy magyar csokinak a származási helye Ukrajna.
2023. okt. 3. 16:11
 3/14 A kérdező kommentje:

Ezt a régi cikket találtam, hát érdekes:

[link]

2023. okt. 3. 16:14
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Itt meg így van írva:

[link]

"Eredet

[A] - Származási hely: Ukrajna. [F] - Származási hely: Magyarország. A származási országot a gyártás dátuma utáni betű jelöli"

Ezek szerint gyártanak itt és Ukrajnában is ilyen csokit...

2023. okt. 3. 16:40
 5/14 anonim ***** válasza:
73%
Sajnos rendszerváltáskor kiárusították az országot, nem sok minden maradt itthon sajnos.
2023. okt. 3. 16:40
 6/14 A kérdező kommentje:
4-es én az összes Tibi csokit megnéztem a boltban, és mindenek a származási helye Ukrajna.
2023. okt. 3. 16:43
 7/14 A kérdező kommentje:

Ezek szerint már régóta ukrán tulajdona Tibi csoki:

[link]

2023. okt. 3. 16:47
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Így van.
2023. okt. 3. 16:49
 9/14 A kérdező kommentje:
Eddig azt sem tudtam, hogy a Roshen márkanév miért is Roshen. Poroshenko.
2023. okt. 3. 16:54
 10/14 anonim ***** válasza:
25%

Na bumm! És akkor mi van?

A győri kekszet meg Lengyelországban és Törökországban gyártják és a Mondelez International (leánykori nevén Kraft Foods Inc.) a név tulajdonosa.

De nem kell betojni a patinás német márkák legalább negyedét - főként a háztartási gépeket - az Arcelik konszern gyártja Törökországban...pedig nem hinném, hogy német rendszerváltás miatt kiárusították volna az országot.

2023. okt. 3. 17:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!