Ha illegális kéregetni az utca emberétől, akkor miért nem tesznek már valamit végre a járókelőket zaklató csövesek ellen?
Én csak Kecskeméten, és Szolnokon szoktam a városban gyalog közlekedni. El se tudom képzelni milyen lehet a főváros ilyen szempontból.
A hiénák 50 méterenként letámadnak, és pénzt, cigit, kaját(valójában pénzt) kunyerálnak.
Egyáltalán hogy engedhetik meg a döntéshozók, hogy a csövesek rontsák az utcaképet? Mosdatlan, szakadt, alkoholista söpredékkel van tele minden bokor.
#8 mielőtt okoskodni próbálsz előtte tanulj meg írni.
#7 szerintem ebben az instabil gazdasági helyzetben egy váratlan elbocsájtás, házastárs halála vagy válás illetve baleset/betegség okozta munkát ellehetetlenítő egészségügyi helyzet is elindíthatja az embert a lejtőn, természetesen a klasszikus pia/drog kombón kívül.
"váratlan elbocsájtás, házastárs halála vagy válás illetve baleset/betegség okozta munkát ellehetetlenítő egészségügyi helyzet is elindíthatja az embert a lejtőn"
Egyetértek, - költői volt a kérdés amúgy, hátha néhány "zárjuk be őket" arc elgondolkodik egy pillanatra.
Egy hajléktalanszállón dolgozó haverom mondta, hogy millió különféle történettel találkozott, hogy hogyan lett valaki hajléktalan, de igazából egyetlen közös volt bennük: elszigeteltek, magányosak voltak, amikor segítségre volt szükségük.
Nem kell ehhez még hosszú idő sem: a haver mondta, hogy beszélt olyan emberrel, aki egy évvel azelőtt még G mercivel rohangált, de becsődölt a vállalkozás, a stressz miatt már korábban rácsúszott valami drogra, ami a csőddel végleg átvette az irányítást, emiatt elhagyta az asszony, és mire észbe kapott, már egy padon aludt a fickó. Ha a droggal addig már gondjai voltak, akkor az utcán csúszva-mászva nem lesz éppen egyszerűbb leszokni.
De hát mik ezek a sztorik ahhoz képest, amiket nektek kell elviselni. Naponta is megállít ugyanaz a hajléktalan? Szavakat nem találok! Be kéne börtönözni mindet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!