Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 3 hónap maradt csak az évből,...

3 hónap maradt csak az évből, de a kormány már ezt a kötlségvetést sem tudja tartani, biztos, hogy nem lesz itt államcsőd a közeljövőben?

Figyelt kérdés
[link]

2023. okt. 3. 09:28
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy bullshit, én nem vagyok közgazdász, de legalább meg tudom személyeskedés és mások sértegetése nélkül is védeni a véleményem.

A véleményem pedig az, hogy Orbán Viktor államcsődközeli helyzetbe kormányozta az országot, ami inflációval, vagy anélkül is, csak idő kérdése, hogy mikor fog bekövetezni. De igazából, mivel az állam, mint fenntartó már gyakorlatilag összeomlott, ez csak halottnak a csók lesz.

2023. okt. 3. 21:22
 22/27 anonim ***** válasza:

Ebbol is latszik mekkora nyomorek vagy. Allamcsod nem lesz, a kozeleben sem vagyunk. Mivel az adossag jo resze forint alapu, abbol annyit nyomtatnak amennyit akarnak. Tehat technikailag forintban sosem lesz fizeteskeptelen az orszag..

A kulfoldi devizaban levo tartozasokat meg boven fedezi a megugro kulkereskeldelmi merleg.

Te egyenlosegjelet teszel a magas inflacio,megszoritasok,magas eves hiany es az allamcsod koze. Pedig ez nagy tevedes.

Egy baloldali kozgazdasz sem riogat allamcsoddel.. vajon miert?

2023. okt. 4. 06:34
 23/27 anonim ***** válasza:

Telex irta par hete. Olvasgasd. Ha egy nyiltan ellenzeki oldal is azt irja hogy nem lesz allamcsod, az azert valami..

Vqgy higgyunk inkabb egy tanulatlan nyomoreknak, akinek halvany fogalma sincs a kozgazdasagtanhoz, csak dobalozik a szavakkal amiket nem is ert..

[link]

2023. okt. 4. 06:39
 24/27 A kérdező kommentje:
Hogy milyen fogyatékossággal élek, az az én problémám. Innentől nem fogok reagálni senkire, aki személyeskedéssel és sértegetéssel próbál lerendezni egy vitát. A véleményemet viszont Telex olvasása nélkül is fenntartom.
2023. okt. 4. 06:42
 25/27 anonim ***** válasza:
Velemenyed lehet csak ne hangoztasd.
2023. okt. 4. 06:48
 26/27 A kérdező kommentje:

Ha valaki megtiltja a véleményem hangoztatását, azt diktatúrákban szokás tenni. Amig lehet, én hangoztatni fogom a véleményem személyeskedés és sértegetés nélkül is.

Az ország államcsődközeli helyzetben van Orbán Viktornak köszönhetően.

2023. okt. 4. 06:50
 27/27 anonim ***** válasza:
Ha ebben hiszel akkor miert vagy itt az orszagban. Miert forintban kapod a fizetesed? Miert forinttal fizetsz?
2023. okt. 4. 06:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!