"Am ez is nagyon képmutató, hogy a csapból az LMBTQ téma folyik"
Ebben egyetertunk, valoban nagyon kepmutato dolog az, hogy a kormanypart egyfolytaban a csapbol is az elembetekut nyomatja, mikozben álháborog azon, hogy a csapbol is elembeteku folyik. Ez valoban nagyon kepmutato dolog.
"már minden filmbe kell kötelező meleg"
Erdekes, az utobbi kb 5 filmben amit lattam, egy darab meleg se volt, pedig mind az 5 az elmult 3 ev termese. Tehat hogy is van ez a "már minden filmbe kell kötelező meleg" ?
"és nincs nap hogy a Telex ne hozna le valamit cikket"
Mutasd meg nekem kerlek az elmult het telexes cikkei kozul az lmbtq tartalmu cikkeket! Pontosan 7 darabot szeretnek latni, hiszen az igazolna az allitasodat, miszerint "nincs nap hogy a Telex ne hozna le valamit cikket". Varom valaszod!
20: miért pont ebből az évből és miért hatot? :D Mert ha csak 5-ben van, akkor már nincs is kötelező érzékenyítés meg meleglobbi?
Ha nem vagy vak, akkor te is látod, hogy Hollywood-ból már csak ez a szenny érkezik főleg, hogy Oscar-ra jövőre már csak az a film jelölhető, ami tartalmaz kötelezőn homokost... Igen, jól hallottad. Ez nem konteó meg M1, ez lesz a szabály.
24: tessék. Csak októberben jön 37 homár film és sorozat:
27: látom, nem maradtak maradtak érvek, így már is az baj, hogy kifejezetten autentikus forrásból hozok megkérdőjelezhetetlen bizonyítékot.
Liberó vitakultúrát láthattuk :D
A kép azt sugallja, hogy bezzeg régen minden jobb volt. Csak két apróság, ami hirtelen eszembe jut:
1 A Pride felvonulások a Stonewall zavargásokra emlékeznek. Ami 1969-ben volt. Melegek és rendőrök csaptak össze, vér is folyt, letartóztatások is voltak.
2. Még 2003 volt amikor jöttem fel reggel Pestre a vonattal, amire történetesen felszállt a Magyar Sziget "úri" közönsége. Azt az ordenáré b*zizást, amit levertek, mert Terry Black örökbe mert fogadni egy kisfiút azóta sem felejtem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!