Valaki megmagyarázná külügyminiszterurunk gondolatait a szlovák választással kapcsolatban, hogy mit is ért az alatt, hogy "örölünk", amik a mi általunk támogatott magyar párt nem került a parlamentbe, viszont egy magyarellenes politikus nyert?
Az okoska alatt mit értesz? A kék törpöt a Hupikék Törpikékből? Az nem magyar rajzfilm, csak szólok.
Én arra vagyok kiváncsi, hogy mit értett a külügyminiszter úr, azalatt, hogy örül Robert Fico győzelmének?!
Én arra, miért panaszkodtál a múltkor, hogy csak bérkommentelésből tudsz megélni?
Már akkor is mondtam neked, tanulnod kellene és még az enyhe szellemi fogyatékosságod is ellensúlyozható egy kis igyekezettel.
Szóval? Hol mondott ilyet és ki?:) Bár elég reménytelennek tűnsz.
Ó, jelents:)) aztán folytasd a gyermeteg hazudozást. Szerinted normális amikor valaki ekkora kretén? Nem szoktad magad reggelente szemen köpni?
Múltkor Te írtad, melegként nem vesznek fel sehova, így ez marad...
Nem tagadok le semmit. Én ilyet nem irtam.
Viszont, most, hogy kiveséztük, mit nem irtam korábban, visszatérhetünk a kérdés alaptémájához, vagyis, aki tud, kérem válaszoljon, hogy miért örül a külügyminiszterelnökúr egy olyan ember győzelmének, aki korábban magyarellenes kijelentéseket tett?
Mert már régen szerette volna, ha a szlovákok visszaállítják a magyar határon a határellenőrzést, és Fico most első intézkedésként be is jelentette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!