Mikor szabadultak el itt a GYIK-en a fideszes trollok/bérdirkászok?
Mindig voltak kormánypártiak, de a 2010-2014-es ciklusban még viszonylag értelmesen válaszoltak, akkor még nem szakadtak el annyira a valóságtól, mint most. A 2014-2018-as ciklusban már elszabadultak. Valamikor majd visszanézem pontosabban, de az biztos, hogy a 2015-ös menekültválság nagy lökést adott ennek.
Személy szerint engem jobban idegesítenek az agyhalott konteósok, ami kezdetben még simán csak röhejes volt a mindennapi életünket nem igazán befolyásoló chemtraillel és a FEMÁ-val, de a koronavírus-járvány azért már a mi bőrünkre is ment. Úgy látom, most a klímaválság zavarja épp őket, a Great Resetről már nem írnak ki kérdést. Gyorsan változik náluk az aktuális háttérhatalmi játszma.
"És az sem segít hogy nem moderálják őket"
Ez a nagy liberális elfogadás? Véleménydiktatúra... a nektek nem tetsző véleményt el kell törölni.
Én nem tapasztaltam hogy elszabadultak volna.
Egyébként pedig #5-nek adok igazat. Ha valaki kulturált véleményt fogalmaz meg, amit érvekkel is alá tud támasztani, azzal semmi bajom. Persze magamban anyázok, de ha igaza van, akkor igaza van.
'Ez a nagy liberális elfogadás?'
A liberalizmus nem azt jelenti, hogy bármikor bármit büntetlenül kijelenthetsz, hanem csak addig, ameddig az érdekeket nem sért. Ellenkező esetben tombolna a mások iránti gyűlöletbeszéd, államtitkokat ki lehetne fecsegni, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!