Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért nem...

Magyarországon miért nem engedélyezik a lakókocsi parkokat mint az USA-ban, csak azért mert presztízs hogy itt "nincs szükség" ilyenekre, holott lenne?

Figyelt kérdés

Azért ilyen piacképtelen, versenyképtelen a gazdaságunk mindenben, azért magasabbak a bérek már Romániában is mert egyszerűen lakhatási válság van. Falvakban, vidéken nincs munka csak ingatlan van. Városokban meg nem tudnak piacképes munkahelyek kialakulni, mert a fiataloknak megfizethetetlen a lakhatás akik nem oda születtek, albérlet mellett pedig félretenni esélytelen. Akkor már inkább kimennek Nyugatra a fiatalok. Itt meg maradnak a közmunkások, a filippínók meg az a néhány szerencsés aki lakást örökölt jó helyen. Ezzel a társadalommal képtelenség versenyképes iparágakat létrehozni, amellett hogy ennyi nyugdíjast és munkakerülő/munkaképtelen kisebbségit kell eltartani. Emiatt leszünk örökre összeszerelő ország.

Hatalmas szükség lenne olcsó lakhatásra ahhoz hogy a fiatalok maradjanak, ha mást nem akkor dobjuk be a büszkeségünket és ismerjük el hogy lakókocsi parkokra szükség van. Nem szégyen az. Az USA-ban is abban laknak a szegények. Miért ragaszkodik a Fidesz a drága lakhatáshoz, legalábbis hogy ne legyen más alternatíva? Sajnos már a Kádár kocka panel lakás is megfizethetetlen magyar fizetéssel.

2023. szept. 30. 17:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
93%
A fidesz azért akadályozza nagyon tudatosan az emberek lakáshoz jutását, hogy gyerekkel zsarolhassa őket. Csak akkor lesz lakásod, ha előtte szülsz 6 gyereket.
2023. szept. 30. 19:35
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Az USA, mintha kicsit nagyobb lenne. Sokan költöznek év közben a melegebb részekre. Azért itt komoly szigetelésű, /ami igen csak drága/ vagy is téliesített lakókocsi kellene. Vagy a fizu nem lenne elég a fűtésére. Szétnézel, legtöbb 3 évszakos, amit árulnak.
2023. szept. 30. 21:32
 13/25 anonim ***** válasza:
47%

Nézd meg, mennyibe kerül egy lakóautó:

[link]

[link]

[link]

Aztán gondold végig, hogy melyikben lennél hajlandó életvitelszerűen élni.

2023. okt. 1. 19:46
 14/25 anonim ***** válasza:
42%
2023. okt. 1. 19:47
 15/25 anonim ***** válasza:
49%

13-14

Vagy eszméletlen béna vagy netes keresésben vagy eszméletlen nagy troll vagy, hogy belinkelted a legdrágább lakókocsit 44 millióért, mikor találtam a Google 1. Oldalán huszad áron is!

[link]

2023. okt. 1. 19:52
 16/25 anonim ***** válasza:
29%

A sorbarendezés mond valamit? :-)

Egyébként élnél egy olyanban életvitelszerűen? Mert én nem.

2023. okt. 1. 19:57
 17/25 anonim ***** válasza:
49%

16.

Aki csóró nem válogat !

Az hogy te egy elkényeztetett troll vagy egy másik téma!

2023. okt. 1. 20:00
 18/25 anonim ***** válasza:
29%
Nekem van lakásom, összegyűjtöttem rá a pénzt, és vettem fel hitelt, amit kifizettem, dolgoztam érte, miért mennék lakóautóba?
2023. okt. 1. 20:03
 19/25 anonim ***** válasza:
33%
2023. okt. 1. 20:21
 20/25 anonim ***** válasza:
33%
2023. okt. 1. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!