Hatékony megoldás lenne utazó drag showkkal érzékenyíteni a Magyar Ugaron?
A drag show nem más, mint egy szórakoztatási forma. Láttam már többet is, és nagyon jó műsorokat raknak össze.
Ha nem tetszik, ne menj el, ennyi. Semmiben nem másabb ez, mint mulatósra dajdajozni, vagy épp rock koncertre menni.
Ez az érzékenyítés hülyeséget meg tessék már abbahagyni. Semmi köze nincsen a drag műsoroknak hozzá.
"Szerintem lenne értelme. Vidéken amúgy is műveletlen primitív a nagy átlag."
És akkor csodálkozol a sorozatos kétharmadon, ugye?
Annyira érdekes, hogy más kérdésekben sorjáznak a külföldi példáitok, lásd bezzegországok. Ilyen esetben miért vagytok vakok arra, ami külföldön történik? Ha a gazdasági modelleket, oktatási rendszert, anyámtyúkját látjuk, akkor a gendermozgalom erőszakos, pofátlan, nyomuló terjedését miért nem?
14: mert csak azt látják, amit ők akarnak.
Amúgy semmi szükség semmiféle homiparádéra. De remélem, hogy minél inkább nyomni fogják, annál előbb lesz belőle elegük az embereknek. Ez egyébként már a csodás elfogadó nyugaton is látszik, ahol már minden filmben ott a
kötelező homokos meg a szivárványos zebra meg transz zászló.
Én örülök, hogy egy olyan országban élek, ahol erre alapból nem vevőek az emberek, mondjanak a felszínen bármit. És nem vagyok jobboldali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!