A nyugdíjaskorúak többsége miért fideszes vagy DK-s?
Figyelt kérdés
2023. szept. 29. 13:17
1/6 anonim válasza:
Mert kommunisták. Az egyik részüknek ki lehet szúrni a szemét 3kg krumplival meg a pár százalékos nyugdíjemeléssel, a másik részüknek meg hiányzik a kadar korszak
2/6 anonim válasza:
Melyik pártot kéne támogassák?
Amúgy MSZP/DK és Fideszesek.
Az újabb pártok még bőven nem voltak akkor amikor ők dolgoztak és nem is túl sok mindent ajánlanak számukra.
3/6 A kérdező kommentje:
#2: "Az újabb pártok még bőven nem voltak akkor amikor ők dolgoztak"
Ez igaz, de ez miért baj? Ha én idős leszek, nem azt fogom nézni, hogy melyik párt régi az én időmből.
"és nem is túl sok mindent ajánlanak számukra."
Ez valóban lehetne egy szempont, bár szerintem ezek a pártok se ajánlanak semmit. Pontosabban de, hamis biztonságérzetet, populizmust és esetleg egy kis nosztalgiát. Ezenkívül a gyerekeik/unokáik jövőjének tönkretételét.
Persze ők ezt biztos nem így élik meg.
2023. szept. 29. 17:28
4/6 anonim válasza:
Én nyugdíjas vagyok, de rohadtul nem fideszes. Amikor választok nem azt nézem ki mennyi pénzt ígér a nyugdíjasoknak. A komunistákat is utáltam, ezek a mostani utódok is mehetnének a süllyesztőbe. A Fidesz kiirtotta még az ellenzék írmagját is. Egy normális sincs a politikusok között.
5/6 everlight válasza:
Mert a nagy részük végig lophatta az országot míg volt Kata,ami az adócsalás legalizálása volt. Most meg kapják a nyugdíj emelést 19% ot
6/6 felkelhetetle válasza:
Mert a többiek dolgoznak, elvannak a saját dolgaikkal igy nincs annyi energiájuk politizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!