A libsik miért hazudják folyamatosan, hogy nincsenek szabad választások és hogy diktatúra van?
Amikor Karácsony Gergely nagy meglepetésre leváltotta a fideszes Tarlóst és főpolgármester lett, akkor virágzott a demokrácia, mi? Akkor hol voltak a diktatúrázók, amikor a legtöbb kerület a balosokhoz került? Már sokadjára.
Szerintem a "Diktatúra van!" valódi jelentése:
Nem az a párt nyert, amire szavaztam, ezért csalással vádolom meg az ellenfelet, de önkritikát nem gyakorlok, mert az én pártom nem lehet hibás a vereségért!
És most ezzel, mit akarsz mondani?
Szabadon választhatsz, az oké, de mit gondolunk, hogy a Fidesznek nincsenek meg a sajátos kis módszerei, amivel 2/3-dal nyeri a választást? Ja és a média sem, akarja megmondani, még véletlenül sem, hogy kire kéne szavazni, ugye? Pl. a baloldal belesodorna minket a hábrúba, baloldal elvenné a szent rezsicsökkentést, a baloldal beengedné a migránsokat, stb... és ha te ezeket nem akarod, akkor szavazz a Fideszre! Szóval erről ennyit.
Kedves Propagandista,
látom így péntekre kifutottál a normális kérdésekből.
Hét végén pihenj egy kicsit és élvezd a pénzt, amit a megafontól kapsz!
Hátha hétfőre össze tudod szedni magad és normálisabb kérdéseket is tudsz majd írni.
Tudom nehéz felfogni, de nem két véglet van, hogy szabad választás vagy diktatúra.
Ez egy skála 0-tól 100-ig. 100 az egyenlő feltételek, 0 a teljes diktatúra.
A Fidesznek megvannak a kis trükkjei, hogy arrafelé lejtsen a pálya. Tudom úgyis tagadod a valóságot, de ez ettől még így van.
2006-ban is lejtett a pálya az épp kormányon lévők felé, akkor mondjuk 80-as szinten voltunk, ma 60 körül.
Erre szoktátok mondani azt hogy mi bizonyítja? És amikor valaki belinkel cikket, tanulmányt, arra meg az a válasz, hogy akik ezt írták soros ügynökök.
"hogy a Fidesznek nincsenek meg a sajátos kis módszerei, amivel 2/3-dal nyeri a választást?"
Ezeket a módszereket(kiskapukat) más is alkalmazhatja, miután ez közismert.
"Ja és a média sem, akarja megmondani, még véletlenül sem, hogy kire kéne szavazni, ugye?"
Nekem nem a média mondja meg, hogy kire szavazzak. Ha neked igen, akkor pont te vagy a probléma.
"Pl. a baloldal belesodorna minket a hábrúba, baloldal elvenné a szent rezsicsökkentést, a baloldal beengedné a migránsokat, stb... és ha te ezeket nem akarod, akkor szavazz a Fideszre! Szóval erről ennyit."
A fő probléma az volt, hogy a Márki pont olyan nyilatkozatokat tett, ami ezt támasztja alá. Egyedül Kunhalmi cáfolta az egészet.
Mondom ezt úgy, hogy én ha szavaztam volna, akkor biztos a fidesz ellen, hogyha lett volna valami tökös ellenzéke.
Mert valamivel meg kell magyarázni a híveknek, hogy nem ők a hibásak. Különben mehetnének dolgozni.
Amilyen szellemi képességeik vannak, amúgy is sok ember kell majd az aksigyárakba. Oda pont jók lesznek a libsik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!