Bevezethető lenne, hogy minden állampolgárnak kötelező lenne legalább egy utód létrehozása ?
Már nincsen más. Nagyon fogy a fehér lakosság :(
Sokan akiknek van erre eszük, mint mi is több gyereket vállalunk, nevelünk. De sajnos a legtöbb ember megragad a modern szórakoztató elektronika posványaiban (ájfon, nexflix, gamer ipar, szexizmus)
"Gyógyítható.
Nézd meg Szájert. Nála melegebb nem nagyon van és mégis volt gyereke hoppá!"
Gyereket meg lehet oldani dugas nelkul is. Hoppa!
"Ha X év alatt nem vállalnak gyermeket autómatikusan lejár az állampolgárságuk. Fizethetik a TB-t vagy nem kapnak TB-t pl elég motiváló lenne"
Ha ezt meglépné az állam akkor örömmel mondanám le én magam az állampolgárságot, külföldön meg le is tagadnám, hogy honnan jöttem.
Minimális szociológiai, társadalmi, de főleg emberismerettel rendelkezők számára nyilvánvaló, hogy kötelezni mindig olyan, sikerélményhez nem jutó emberek szoktak, akik azt képzelik, ez eredményes.
Csak megemlítem, Sztálintól kezdve a magukat kommunistának nevező (ám e fogalmat meg sem közelítő) rendszerek éppen e módszertant tartották jónak, mára azonban nem a kötelezettjeik, hanem ők nem léteznek.
Általánosan is elmondható, ahol megkezdik az ilyen típusú szankciókat, azt azért teszik, mert számukra eljött a vég kezdete. Nem tudják ezt ugyan, de valahol a zsigereikben érzik. Ha magánszemély jön ilyen ötletekkel, ezzel bizonyítja, hogy nem tudja, miről beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!