Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "A mostani benzinár mindeneset...

"A mostani benzinár mindenesetre nem sokak számára jelent visszatartó erőt: eddig az autótulajdonosok 3 százaléka váltott más közlekedési módra az árak miatt." Soha nem éltünk ilyen jól?!?

Figyelt kérdés
2023. szept. 28. 09:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
10 a biciklis meg a másik kretén, a kutyás a harmadik, igazából mindenki retard aki nem olyan mint én :D
2023. szept. 28. 10:59
 12/22 anonim ***** válasza:
11! Ez nem igaz! Én csak az autósokat röhögöm ki. Mert a pénzüket égetik el, szó szerint! Aztán meg pofázik a prolija, hogy "hogyaf@szbatuccteennyitfélretenni" mondom úgy hogy pl.kapásból megspórolok havi kb 100 ezret azon, hogy nincs autóm...
2023. szept. 28. 11:06
 13/22 anonim ***** válasza:
Nálunk az irodában mindenkinek van autója, és mindenki tud félretenni. Akkor te kreténeket ismersz :D
2023. szept. 28. 11:07
 14/22 anonim ***** válasza:

Ha bemegyek az irodába, akkor én is kocsival szoktam járni, tömeggel sem lenne gyorsabb, és így legalább kényelmesen ülök a kocsiban és hallgatom a zenét.

Ha családdal megyünk valahova, ott is egyértelmű az autó, olcsóbb, mint a vonat, és rugalmasabb.

Sokkal-sokkal drágábbnak kellene lennie a benzinnek, hogy az emberek letegyék az autót, mert egyelőre összességében jobb választás. Csak a nagyon zsúfolt, vagy belvárosi területeken nem érdemes használni, ez valóban így van.

2023. szept. 28. 11:15
 15/22 anonim ***** válasza:
13! Tudod nem mindegy a mennyit...
2023. szept. 28. 11:20
 16/22 anonim ***** válasza:
15, miért nem mindegy? :D Mindenkinek más az élete, mások a megélhetési költségei. Lehet, hogy én abból a pénzből amit te keresel éhen döglenék, más meg luxusban élne belőle.
2023. szept. 28. 12:05
 17/22 A kérdező kommentje:
Az alapján amennyien napközben, munkanapon, munkaidőben az utakon kocsikáznak, bőven lehetne még drágább is, láthatóan annyira gazdagok a magyarok hogy dolgozniuk se kell, rá érnek munka helyet a várost járni...
2023. szept. 28. 12:19
 18/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, rossz neked a szalag mellett, vagy miért vagy ennyire mérges másokra? :D
2023. szept. 28. 12:22
 19/22 anonim ***** válasza:
16! Mennyit tesz félre, erre értettem.
2023. szept. 28. 12:31
 20/22 anonim ***** válasza:
19, akkor nem értetted amit írtam. Tök mindegy mennyit tesz félre. Én pl. nem teszek félre már semennyit, mert van 3 befektetésem ami csinálja magától a pénzt.
2023. szept. 28. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!