Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most, hogy a miniszterelnökúr...

Most, hogy a miniszterelnökúr migrációs és bevándorlásellenes politikája teljesen megbukott, nem kellene lemondania miniszterelnökúrnak?

Figyelt kérdés

2023. szept. 28. 07:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
9: miért kéne lecserélni ezt a kormányt olyanra, akik a kerítés lebontása mellett kampányoltak? Hol itt a logika? Amúgy az nem várható el egyetlen kormányzattól sem, hogy az illegális migránsok 100%át elkapják. Az se akkora baj, ha csak átsunnyognak rajtunk.
2023. szept. 28. 08:43
 12/25 A kérdező kommentje:
Én csak azért bátorkodtam felvetni ezt az ötletet, mert a cikk szerint a határmenti település polgármestere is arról panaszkodott, hogy keritéssel és határvédellemmel is teljesen összeomlott a határvédelmünk. És, hát, gyakorlatilag bebizonyosodott, hogy az a politika, amit a magyar miniszterelnökúr képvisel, hogy is mondjam finoman?! Megbukott.
2023. szept. 28. 08:46
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

"határmenti település polgármestere is arról panaszkodott, hogy keritéssel és határvédellemmel is teljesen összeomlott a határvédelmünk."

Aha, tehát egy polgármester ezt mondta és akkor így van.

Látom van baj nálad is.

2023. szept. 28. 09:02
 14/25 A kérdező kommentje:

Elég nagy baj van a hazámmal, igen. Van baj, bőven, valóban.

Gazdaáság állapota, oktatás, egészségügy, migráció és a kormány nem tesz semmit.

2023. szept. 28. 09:04
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

Ez jó.

A kérdező le akarja mondatni Orbánt, mert egy polgármester szerint összeomlott a határvédelem, majd egy olyan bandát akar inkább, aki beszélni se hajlandó a problémáról, mivel szerintük nincs probléma, kitaláció.

Mindezek után pedig arról beszél, hogy baj van.

Aztán jön 2026 és csodálkozik, hogy nyer a Fidesz meg csalásról beszél.

2023. szept. 28. 09:20
 16/25 A kérdező kommentje:
15, Megtennéd, hogy elolvasod azokat a cikkeket, amiket bemásoltam? És, akkor "jó" lesz, hogy érteni fogod, mi a baj.
2023. szept. 28. 09:25
 17/25 anonim ***** válasza:

Jó lenne, ha te is elolvasnád, amit írtam.

Problémát akarsz megoldani olyan emberrel, aki azt se tudja hol van.

2023. szept. 28. 09:28
 18/25 A kérdező kommentje:
Én nem csak 1 darab ember miatt akarok problémát, ha elolvasod, a cikkeket, pl, hogy Budapesten, mennyi migránst találtak, hogy a magyar-szlovák határt le akarják zárni a migránsok miatt, hogy az ország BELSEJÉBEN mennyi balhé van. Az egy darab ember, aki azt se tudja, hol van, csak hab a tortán. Nélküle is van elég probléma ezzel.
2023. szept. 28. 09:32
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

Oké, találtak migránst.

De te meg azt nem érted, hogy Orbán még így is jobb, mint a MZP meg stb bohóc, akik letagadják.

2023. szept. 28. 09:34
 20/25 A kérdező kommentje:

Cikkek olvasásra:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

ezek miatt akarom lemondatni, ezek miatt

2023. szept. 28. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!