Szijjarto hol tanult meg ilyen jol angolul?
Irigylem nagyon a nyelvtudasat. Sokszor nyilatkozik irott szoveg nelkul, nekem ugy tunik, jol beszel angolul.
nem erdekel a politikai resz, nem vagyok se fideszes, se dks se semmi, de ez mindig meguti a fulem
Lehet kedves kis mosolya van és angolul elfogadhatóan beszél, de külügyekhez nagyon gyenge.
Őt inkább egy fodrászatban tudnám elképzelni zselés fiúnak mint miniszternek. :)
Mivel régóta ő a külügyminiszter és minden nap aktívan kell használnia az angol nyelvet a munkája során, az lenne a csoda, ha nem beszélne jól angolul. Nyilván folymatosan fejlődik, tanul a rendszeres gyakorlat miatt.
Ha mondjuk valami egzotikus nyelven beszélne jól, mondjuk koreai, akkor megérteném a kérdést...
13 en 20 eve angol nyelvteruletu cegeknel dolgozom, megsem beszelek ilyen profin.
tobbiek: nem erdekel a politikai resze, csak az angol tudasa most a kerdes:)
Így:
1995-96-ban a Soros Alapítvány támogatásával[1] egy fél tanévet[2] az Egyesült Államokban tanult,
Erre voltál kíváncsi?
15 ilyenekre pl.
bar fel ev az USA-ban szerintem ehhez keves, de biztosan ez is hozzajarult az alapokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!