Mit szólsz hozzá, hogy jövőre Magyarországon várható a legnagyobb gazdasági növekedés a térségben?
Figyelt kérdés
A JÖVŐRE SZÓLÓ MAGYAR NÖVEKEDÉSI PROGNÓZIS A LEGJOBB A KÖZÉP-EURÓPAI ÉS A BALTI TÉRSÉGEN BELÜL.
2023. szept. 27. 09:44
A kérdező szavazást indított:
Örülök neki.
Nem hiszem el, mert nem írta meg a Soros-sajtó.
Nem hiszem el, mert én mindig sötéten látom a világot.
Már az EBRD-t is megvette a Fidesz.
12 szavazat
1/20 anonim válasza:
Isten szóljon belőled gyermekem 👍🙏
2/20 anonim válasza:
Isten Áldja a Jóságos Miniszter Elnökúr Úrat!
3/20 anonim válasza:
Örülök neki, csak a fizetésemen is lássam ( közigazgatás)...
4/20 anonim válasza:
Másnál is recesszió van a térségben? Ha 0-s bázisról érsz el 1% növekedést akkor az rosszabb, mintha -1%-ból növekednél 1,5%-kal?
Ezen azért gondolkozz el egy kicsit.
5/20 A kérdező kommentje:
4: Naná
A bank a leggyengébb teljesítményt az észt gazdaságban várja, az előrejelzés szerint Észtországban az idén 1,8 százalékkal csökken, jövőre 2 százalékkal növekszik a GDP-érték.
2023. szept. 27. 10:05
7/20 anonim válasza:
Ha a Fideszen múlik, nem lesz itt semmilyen növekedés!
8/20 anonim válasza:
0-ról felmész 3-ra az már jobb, montha a 3-rol 4-re...
9/20 anonim válasza:
Okos ember a pince mélyén kezdi, akkor látványos a fejlődés!
10/20 anonim válasza:
Az azért nem ugyanaz, ha egy 20 méteres kútból feljössz a felszínre, vagy a felszínről mész fel egy 20 méteres dobra. Lehet mellet döngetni, hogy 20 métert haladtam, de nagyon nem mindegy, honnan hová értem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!