Csintalan Sándor lehetne az összellenzéki miniszterelnök-jelölt 2026-ban?
Figyelt kérdés
2023. szept. 26. 16:15
1/15 anonim válasza:
Lehetne, mert akkor garantált a Fidesz 2/3 ad...
2/15 anonim válasza:
Volt fideszes, így sok ellenzéki szavazó nem támogatná.
3/15 A kérdező kommentje:
Honnan veszed, hogy nem ellenzéki 2/3 lenne vele? 2/3 = kétharmad , szóval nem kell 2/3 ad írni mivel az kétharmad-ad
2023. szept. 26. 16:30
5/15 anonim válasza:
Miért? Lesz összellenzéki összefogás? Mit hallottál?
6/15 A kérdező kommentje:
Miért szerinted nem lesz és a 15%-os DK fog próbálkozni az 50% feletti Fidesz ellen egyedül?
Ha nincs összefogás akkor Orbán 2035-ben is a trónon fog ülni.
2023. szept. 26. 16:46
8/15 anonim válasza:
Bár lenne nekem olyan nyugdíjam...
9/15 anonim válasza:
Szerintem haladjunk sorjában.
Jövőre lesz egy EU parlamenti választás, ahol elválik, hogy melyek az életrevaló pártok.
Amelyik életképtelennek bizonyul, az keressen egy formációt amelyikbe beolvadhat, vagy oszlassa fel magát.
10/15 A kérdező kommentje:
Szerintem meg maradjunk a realitás talaján és lássuk be, hogy a Mi hazánkon és a DK-n kivül nincs életképes ellenzéki párt, csak még jó pár pióca pár százalékkal akik SOHA nem fognak kormányra kerülni még is fenntartjuk őket.
2023. szept. 26. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!