Miért bíznak meg Bill Gates-ben ennyire vakon az emberek?
Figyelt kérdés
Gyakran lekonteósozzák ha valaki megemlíti akár a nevét is bármilyen negatív kontextusban. Ez egyfajta tömegpszichózis lehet amit a globalista média szándékosan idézett elő az emberekben? Miért nem beszélnek róla hogy néhány éve a TedTalk című műsorban nyíltan kimondta hogy népességcsökkentést tervez, majd a COVID-19 kitörése előtt pár hónappal 55 millió dollárt fektetett a BioNtech nevű cégbe, ami a Pfizer vakcináért felelős? Tényleg csak a konteós hülyéknek gyanús ez a sztori, a többi "normális" ember miért siklik el felette?2023. szept. 26. 16:02
41/82 anonim válasza:
Komolyan, egyeseknek itt gyógyszert kellene szedni az agybajukra.
42/82 A kérdező kommentje:
ITGuy szokásos hasznos építő jellegű kommentje 🤡
2023. okt. 7. 12:05
43/82 anonim válasza:
41: akkor vedd be a gyógyszered mire vársz, IncelTohonyaGay?
44/82 anonim válasza:
39: És miért jó a népességcsökkenés?
Ha én nyomtatom a pénzt, tartozik nekem a világ fele, és megölöm a negyedét, az nekem miért jó? Hogy csak a negyede tartozzon? :D erőltetett az egész.
45/82 anonim válasza:
40: Arról nem is beszélve, hogy a világ népességének legalább fele olyan társadalmi rétegben él (india főként, afrika egyes részei) akik soha az életben nem fognak semmilyen gyógyszert venni (sok helyen még a fogamzásgátlást sem ismerik és pénz sincsen ilyenre). Ahogy mondod, kapacítás kéne elgondolkodni kicsit....
46/82 anonim válasza:
NPC próbál logikát keresni pszichopaták tetteiben.
47/82 anonim válasza:
"Ha én nyomtatom a pénzt, tartozik nekem a világ fele, és megölöm a negyedét, az nekem miért jó? Hogy csak a negyede tartozzon? :D erőltetett az egész."
Tartozik nekem a világ 95%-a és az enyém a világ 98 %-a.
Feljebb nincs. Minek termeljek és kereskedjek? Azért, hogy 1 milliárd helyett 9 milliárd élje fel az erőforrásokat, ami egyébként is már az enyém?
49/82 A kérdező kommentje:
48: indokold, fejtsd ki a véleményed érvekkel és bizonyítékokkal alátámasztva, nehogy a végén te tűnj butának 🤔
2023. okt. 12. 15:54
50/82 anonim válasza:
ezért vagy buta, mint egy sült hal:
"nyíltan kimondta hogy népességcsökkentést tervez"
egy konteos bolond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!