Vona Gábor itt a cigányságra utal a "rólam" résznél?
Hivatalos weboldalán van ez a szöveg:
"Mert igen, vállalom, hogy megváltoztam. Számomra ez nem szégyen, hanem pont ellenkezőleg: a legnagyobb büszkeség. Régen azt hittem, az igazság a mi “törzsünk” birtokában van, és a többi “törzs” tagjai az ország és a nemzet tönkretevői. Ma már tudom, hogy ez a “törzsi” háború a szomorú 20. századhoz ragaszt és ezzel tönkretesz bennünket, magyarokat. Ma már tudom, hogy a másik törzsben is ugyanannyi jó és rossz van, mint az enyémben. Már nem az érdekel, ki milyen értékrendet képvisel, hanem az, hogy hajlandó-e, képes-e gondolkodni, változni, fejlődni és közös célokat találni.
Ma már azokhoz szólok, akik nem a múltat, hanem a 21. századot akarják megnyerni, és nem egymás ellen, hanem együtt."
Mi a valódi mondanivalója ennek a szövegnek? Az, hogy többé nem tekinti ellenségnek a cigányságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!