Egyesek miért mondják Orbán Viktorra azt, hogy "g.ci"?
Figyelt kérdés
2023. szept. 26. 07:11
1/21 anonim válasza:
Ebben az országban élsz?:-D
Tönkretette az egészségügyet
Tönkretette a családokat
Tönkretette a tanárokat
Tönkretette a jövőképet
Mindenkitől csak elvett, a saját, és a barátai zsebét meg hízlalja.
3/21 anonim válasza:
Simicska Lajos mondta rá 2015-ben, és azóta a baloldaliak, ellenzékiek szeretik idézni. Simicska Lajos egy üzletember, aki a Fidesz alapítása óta Fidesz-közeli volt, amíg 2015-ben meg nem romlott a kapcsolata Orbán Viktorral. Akkoriban övé volt például a Hír TV és a Magyar Nemzet.
4/21 anonim válasza:
Nem egyesek, hanem Simicska Lajostól származik az idézet, aki gyakorlatilag felépitette neki a gazdasági hátországát.
Szerintem Simicska Lajos nem szereti, ha leegyesekezik.
5/21 anonim válasza:
#3 vagyok. Na meséljetek, miért pontoztatok le? A válaszom melyik része nem igaz?
6/21 anonim válasza:
#5: a ballereknek fáj az igazság, hogy egy ilyen primitív szlogent sem tudtak önerőből kitalálni.
7/21 anonim válasza:
Pl. mert én 2010-ben még rá szavaztam, de totál nem ezt vártam tőle.
8/21 anonim válasza:
Mert mondhatják. Demokrácia van és szabad véleménynyilvánítás. Bár ugye akik ezt mondják rá, azok hangoztatják azt is, hogy diktatúra van. Persze ha az lenne, akkor nem mondhatnák rá ezt a jelzőt.
10/21 anonim válasza:
Ja, és ezeknek a 99%-a csak írásban, többnyire arctalanul meri mindezt leírni. Ők azok, akik szemtől-szembe soha senkinek nem merik megmondani a véleményüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!