Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz szavazók miért...

A Fidesz szavazók miért gondolják hogy nyernek amikor a Fidesz nyer?

Figyelt kérdés
A Fidesz szavazók csak vesztenek azzal hogy a Fidesz van kormányon, miért nem fogják ezt fel? Miért nem fogják fel azt hogy ha bűnözők vannak kormányon az csak rossz lehet nekik meg minden más embernek is, ezzel nem csak a saját életüket teszik szarabbá hanem a többi Magyarországon élő Magyar életét is.

2023. szept. 25. 17:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
7%
Mert azok az értékek lesznek fontosak, amiket a fidesz képvisel, és amik nekem is fontosak. Családok támogatása, munkahelyek, békepártiság, amikkel vidéken is nagyot lehet nyerni. Engem és sok más embert teljesen hidegen hagynak az ellenzék fő témái, mint a melegek jogai vagy a segélyezés újraindítása. Nem is lehet vele megszólítani a dolgozó családokat.
2023. szept. 25. 21:22
 12/13 MolotovPunk ***** válasza:
11/ Szerintem te nagy tévedésben vagy. A fidesz esetleg a pénzt és az önös hasznot képviseli, meg az idehozott akkugyárakat mindenféle külföldi vendégmunkásokkal. De végül is, "nagy segítség ez a magyar családoknak!"
2023. szept. 26. 00:37
 13/13 anonim ***** válasza:

A fidesz szavazók ajándékba kapják amit a többiek kitolásként.

...de ezt nem is értik.

2023. okt. 5. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!