Hogy lehetne kiírtani a Fidesz hazug, demagóg propagandáját a közmédiából?
Nálunk meg több balaton átúszás van mint az usa-ban.
Ebben mi vagyunk a jobbak.
#15. Hát öreg, az a nagy helyzet, hogy én ezt le se szarom. Egyre kevésbé éri el az ingerküszöbömet...ki a tököm az a Juhász Márton például? :D
#16. A bizonyítási kényszer rajtad van. :) Nem úgy működik, hogy vádolsz valakit valamivel és majd neki kell bizonygatnia, hogy az nem úgy van...ballibek és az ő jogérzékük. :))
#17. Naigen, a légbőlkapott feltételezéseid sem igazán hatnak meg, nehari.
Figyi, amúgy volt ám a Fidesz ellenzékben, csak még valószínűleg túl fiatal vagy, hogy emlékezz rá...olyanokat kaptak laza 95%-os ballib médiatúlsúly mellett, hogy ha kell TV az ellenzéknek, akkor vegyen magának, meg a Fidesz két alig olvasott lapját járatta le szakmányban a szocik pártján álló kormánymédia...meg a Nap-Keltében vetették oda foghegyről a kérdésbe foglalt hazugságokat, ha fideszes politikus ment be, ellenben ment a nonstop seggnyalás, ha kommancs volt a vendég. Köszi, de én tényleg le se szarom, hogy ma ugyanezek az arcok mit nyígnak, ráadásul ma rohadtul nem olyan fontos a TV sem, mint annak idején. Amúgy láthatóan te is leszarod (Juhász Márton lol), csak épp most attól érzed hatalmas egyéniségnek magad, hogy felszólalsz a "diktatúra" ellen. :DDD Nekem mindegy, de ne rám legyél megsértődve, én továbbra is ki fogom röhögni ezt a mérhetetlen csicskaságot, amit rajtatok látod, és ez független attól, hogy te épp tapsolsz-e, ha a te kedvenceid lophatnak majd a Fidesz helyett. Na cső.
Hogyan lehetne kiírtani a Fidesz hazug, demagóg propagandáját a közmédiából?
Kirázólag úgy, ha a Fideszt eltávolítja a magyar nép a hatalomból, vagy a Fidesz önként átadja a kormányrudat.
Ez utóbbi soha nem fog megtörténni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!