Kinézed-e Vona Gáborból, hogy kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb, tehetségesebb miniszterelnök lenne, mint a jelenlegi?
Az a 20% már eloszlott a MH és a Fidesz között. Pont ezért sült fel az összefogás tavaly, mert mindenki azt hitte hogy a jobbikos szavazók majd leszavaznak Gyurcsányékra..
Az a 20%-os párt a gyűlölködésen (cigányok és Gyurcsány ellen) és a magyarkodáson túl nem ismert mást, egy ilyen párt vezetéséhez nem is kell sok tehetség és kreativitás. Csak gyűlölködni és magyarkodni kell. Mint most a Torockai. Ő sem csinál mást csak gyűlölködik és magyarkodik.
A konzervatív vonalhoz emberi qualitás is szükségeltetik, szerintem ez nincsen meg Vonában. Valószínűleg egy 5-6%-os pártot szerintem sikerül majd neki összehoznia.
Azért ilyeen érdekes, hogy mindenkit le tudtok fikázni, kivéve a fideszt. Ők hazudhatnak, lophatnak, szélkakasként változtathatják a politikájukat.
Az nem számít.
Ha jön bárki ellenük, akkor az elvtelen, alkalmatlan, összegyurcsányozódott, áruló, ennek vagy annak a szekerét tolja.
Szerintem meg egyszerűen szánalmasak vagytok.
#15 + #18
"Vona mellett szól, hogy 20-as éveitől távolodva végül megkomolyodott. Ami sokakkal megesik" - Milyen "20-as éveitől"? Tisztában vagy vele, hogy jelenleg 45 éves?
"Nem kér (...) a gárdizmusból." - Az baj, mert az ő hátukon mászott be anno a parlamentbe. Amint végleg cserben hagyta őket, be is zuhant a népszerűsége. Most pedig már örülhetne, ha meglenne neki a parlamenti küszöb nélkülük.
"a visszafogott úriember Medgyessy tudta nagy meglepetésre megverni a megdöbbent Orbánt." - Mármint a D-209-es fedőnevű SZT-tiszt, aki a Szovjetunió számára készített jelentéseket a kollégáiról?
"Vona -lehet hogy első ránézésre nem látszik rajta- egyszer már fölépített egy 20 százalékos pártóriást, Mészárosék szemével nézve magas kockázatot jelent rájuk." - Ahogy már írtam, kizárólag a Gárdának és a 2006-os események utáni időszakban kialakult hangulatnak köszönhette a sikerét. Ezt mind már régen eldobta magától, úgyhogy ő egy politikai hulla.
"Amikor ő távozott, a hajó még egyben volt s majd 20 százalékkal úszott a vízen. Az utána következő kapitányokkal süllyedt el." - Ő indította meg a lejtőn, a távozása már csak a kegyelemdöfés volt.
"egy ilyen párt vezetéséhez nem is kell sok tehetség és kreativitás. Csak gyűlölködni és magyarkodni kell. Mint most a Torockai." - Komolyan? Akkor mesélj csak, az MH miért nincs pontosan azon a szinten, ahol a Jobbik volt 2014-ben?
Egyetértek, az Ormány pont olyan hulladék, mint a Qúrcsányista összef0sás.
Orbán, Toroczkai, Vona - ez a kártékonysági sorrend!
Ők a káros daganatok a Nemzet testén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!