Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbánékat mikor fogják bíróság...

Orbánékat mikor fogják bíróság elé állítani a magyarság elleni bűneikért?

Figyelt kérdés
2023. szept. 23. 19:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
17%

"Minden, amit elkövettek az elmúlt 30 évben."

Hát nem tudom, nekem még egyetlen másik kormány sem adott vissza egy évnyi SZJA-t, vagy 3 millió forintot lakásfelújításra. Meg is lepődtem rendesen, de ezek kézzel fogható pénzek voltak.

A mostani infláció csak részben az ő hibájuk, a CSOK-kal is csak az volt a gond, hogy nem vezettek be mellé hatósági ingatlanár korlátozást (mivel a CSOK automatikusan beépült a haszonhajhász ingatlantulajdonosok áraiba - ingyen pénz, sokan befektetésként használták fel). Én pl azoknak nem adtam volna, akiknek már 5+ éve megvolt a 3 gyerek visszamenőlegesen. Ezt sem mondanám magyarság elleni bűnnek.

Ahogy a degeneráltakat korlátozták, vagy a déli határon át érkező migránshordát próbálták megfékezni, az sem bűn. Jöttök itt a kínai, stb vendégmunkásokkal, de azok veszettül melózni jönnek ide, nem pedig ingyen kosztért meg fehér nőket qrogatni. A magyarok többsége nem rasszista, csupán nem szeretnénk jöttment vademberekkel együtt élni.

Gyurcsány atyátok mindenféle korlátozás nélkül engedte volna be - majd vette volna vissza nyugatról - azokat a migránsokat, akik senkinek sem kellettek, a "nemlétező" kvóták alapján, amik miatt most büntizgetni akarnak minket.

Tekintve az alternatívákat, Orbánék nemhogy nem követtek el bűnöket a magyarság ellen, hanem megakadályozták azt, hogy idegen hatalmak, és azok itthoni kiszolgálói megtegyék azokat! Ez egy óriási különbség!

Az egyetlen dolog amiben Orbán hibázott, hogy a vazallusai pofátlanul szétlopják az országot, ezzel egyre inkább lehetőséget adnak egy kormányváltásra, amivel a fenti fenyegetések azonnal, gondolkodás nélkül bekövetkeznének! Cserében az EU-tól kapnánk egy kis alamizsnát, amit rögtön bele is tolnának a kisebbségekbe (a rosszabbik fajtákba), migránsok ellátásába, illetve a pozícióik vissza(igen, VISSZA)vételére, szóval a közember ebből csak a megemelkedett adókat és a romló közbiztonságot érzékelné!

2023. szept. 23. 20:44
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
Az SZJA viszatérítés helyett a pedagógusbéreket kellett volna emelni. A mostani infláció egy az egyben az ő hibájuk, ahogy a gyenge forint is. A degeneráltakat ki korlátozza? Pár éve az egyik példány élőben darált le egy mesekönyvet. Az ellenzék sem engedné be a migránsokat, érdemes tájékozódni, mielőtt marhaságokat írsz.
2023. szept. 23. 20:55
 13/19 anonim ***** válasza:
80%

11@ "Hát nem tudom, nekem még egyetlen másik kormány sem adott vissza egy évnyi SZJA-t, vagy 3 millió forintot lakásfelújításra. Meg is lepődtem rendesen, de ezek kézzel fogható pénzek voltak."

Pff. Fideszes vagy

2023. szept. 23. 21:20
 14/19 anonim ***** válasza:

Az a harcsabajszú "lőlőjelenség" Lőlő jelenségről beszélt. Ígért bizonyítékokat. Pendrive, valahol Columbia környékén. Decemberre gondolja, hogy lehetnek csiripelnek a madarak. A popcorn már bekészítve.

Az interjú:

https://www.youtube.com/watch?v=9gOt6PFkVKI

2023. szept. 23. 21:48
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

"Pff. Fideszes vagy"

Nem csak fideszesek kaptak visszatérítést, illetve 50%-os támogatást. Elég volt hozzá, ha van egy gyereked. De nyilván akinek van legalább egy gyereke, az csak fideszes lehet.

2023. szept. 23. 22:04
 16/19 anonim ***** válasza:

A magyarok nem rossz emberek, csak egyáltalán nincs önkontrolljuk mert nem akarják hogy legyen. Azt mondják erre hogy ők nem bunkók, pedig az a legbunkóbb ember aki mások idegeire megy azzal hogy nem vállalja fel önmagát.

Ebből következik, hogy ha hagyják neki akkor kifulladásig nyomja.

2023. szept. 23. 22:17
 17/19 anonim ***** válasza:
76%
Remélem börtönben rohadnak meg ezek a hazaáruló fickányok az összes szavazójukkal együtt.
2023. szept. 23. 22:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Na azért nem áll bíróság elé, mert ennyi balfék kérdezi. Nem kérdezni, végrehajtani.
2023. szept. 23. 22:33
 19/19 A kérdező kommentje:

09.23. 20:44

tényleg ennyire butuska vagy, hogy ezek szó szerint megvesznek kilóra?

"egyetlen másik kormány sem adott vissza egy évnyi SZJA-t, vagy 3 millió forintot lakásfelújításra."

Aztán tudod-é, hogy amit ott osztogatott (mások pénztárcájából), azt te szépen visszafizeted áremelések, adók, adóemelések, közszolgáltatások minimumra, vagy megszüntetése árán? Meg a lakásárak Orbáni áremelései árán? Nioncs ingyenebéd.

Csak a fideszbirkucikkal mindent meg tud etetni ez a bűnbanda.

2023. szept. 25. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!