A fidesz tényleg alkalmaz embereket akiknek az a dolguk hogy még a Gyakori-n is a kormány propagandát terjesszék?
Figyelt kérdés
Eddig úgy voltam vele hogy sok itt a véres szájú fideszes, nem foglalkoztam vele, de mostanában egyre szürreálisabb és gyakoribb, a kormányt felszopkodó posztokat és kommenteket látok amelyeket sokan élből elkönyvelnek úgy mint propagandát.
Tényleg eltudnátok képzelni azt hogy a fideszes propaganda gépezet olyan szintre fajuljon hogy már ilyen himi-humi weboldalakon is mint ez fizetett propagandistákat alkalmazzon a saját narratívájának népszerűsítésére?
Nem lehet ennek kicsit túlzottan konteó szaga?
2023. szept. 23. 10:22
11/11 anonim válasza:
Nem hiszem. Szerintem magától debil, nem fizetnek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!