Fideszesek! Még mindig biztosra állítjátok, hogy Orbán nem vezeti ki az országunkat az EU-ból, és meg fogjuk kapni az EU-s pénzeket?
2023. szept. 21. 04:27
11/26 anonim válasza:
10, olvasd el kérlek a kérdező által bemásolt cikket és érteni fogod.
12/26 anonim válasza:
11: Értsd meg, hogy nem fantáziadús cikkekből kell kiindulni, hanem a működő valóságból.
13/26 anonim válasza:
12, jelentem, megértettem -bár mindenki más is igy megértené-.
14/26 anonim válasza:
11: azt értsd meg, hogy Orbán meg fog vétózni minden olyan változtatást, ami elvenné a jelenlegi vétójogát
15/26 anonim válasza:
14, jelentem, hogy megértettem azt is, hogy Orbán nem fog megszavazni semmit, azt is megértettem, hogy nem fantáziadús cikkekből kell kiindulni, hanem a működö valóságból, az egyetlen probléma az én megértéseimmel az, hogy nem én hozok döntéseket az EU-ban, igy, akármennyire is értem én meg ezeket, az halottnak a csók.
16/26 anonim válasza:
"igen, ebből a javaslatból nem lesz semmi"
Anno még nem azt mondogatták, hogy az "EU-s pénzek felfüggesztéséből se lesz semmi"?
"kirakni nem fognak, mert erre nincs szabály az EU mechanizmusban"
Ez téves. Kilépési szándéknak tekinthető, ha egy tagállam nem tartja be közös szabályokat.
17/26 anonim válasza:
16: idézd az erre vonatkozó EU paragrafust pontos számmal és szöveggel
Mert csak annak van jogi érvénye, ami benne van az elfogadott szerződésben, minden más csak álmodozás.
18/26 anonim válasza:
17# azúta már bele írhatták. Naponta változnak a szabályok. Tegnap piros, ma már kék..
19/26 anonim válasza:
17, miért ő idézze? Te nem tudod a saját igazad magadtól megvédeni?
20/26 anonim válasza:
19: ő állítja, hogy egy ország kidobására van mechanizmus, így neki kell alátámasztania az állítását, hogy az EU szerződés mely pontja szól erről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!