Mit kell ezen kifejteni? Ez a videó arról szól, hogy egy csávó kiemeli a számára antipatikus dolgokat a liberális narratívából, és azzal viccelődik, hogy hú de idegesítő.
A videó maga a fröcsögés.
Nem fröcsögés, hanem rámutat arra, milyen agymosás megy nálatok.
Értem, hogy fáj, de na.
"Na, akkor lehet kifejteni mi a gond a videóval, mert látom az már nem megy 😂"
Kifejtem az én véleményemet mi a gondom vele...
Az a gondom, hogy attól, hogy ezekkel foglalkozunk, a magyar infláció továbbra is a legnagyobb marad Európában, továbbra is 2000+ milliárd hiánnyal küszköd a magyar költségvetés, továbbra is recesszióban marad a magyar gazdaság, továbbra is 2-3-4-5 hónapokat kell várnom, hogy orvos lásson...!!!! és ha a hírek igazak, jövőre már az iskolát végzett villanyszerelő helyett, iskolát nem látott betanított villanyszerelő jön bekötni a lakásomba az áramot, mivel a kormány eltörli a kötelező végzettséget számos szakmánál....
Ha én elkezdek fújni az EU-ra a melegekre a migránsokra, meg kijelentem, hogy fúj Ukrajna éljen Oroszország, akkor a fent említett problémák mind meg fognak oldódni kis hazánkban? Mert ha csak ezen múlik, simán benne vagyok, de ha ez nem több mint száj rágás és terelés a fenti ügyekről, akkor lehet sorba állni egy arcon rúgásért Bencével az élen.
"Nem fröcsögés, hanem rámutat arra, milyen agymosás megy nálatok."
Nem mutat rá, hanem fröcsögés. Értem, hogy fáj, de na.
Nem, engem nem háborít fel, mert amiről tudom, hogy egyértelmű provokáció, abban nem mélyülök bele, hanem sorsára hagyom a szószólójával együtt!
Még mielőtt tévedésbe esnének páran az itt olvasgatók közül: amikor "kiengedték a népet a karámból" - 1990 körül, - akkor én a liberálisokhoz álltam a legközelebb életfelfogásban, - szimpatikus volt nekem az, amit akkoriban a Tölgyessy Péterék képviseltek. A problémám azzal van, amivé és amilyenné tették a valódi liberalizmust az egyre korcsabb elméjű barmok!
"gondom, hogy attól, hogy ezekkel foglalkozunk, a magyar infláció továbbra is a legnagyobb marad"
Nagyon helyes, akkor be lehet fejezni az agymosást 😂
"Nem mutat rá"
Dehogynem mutat rá, hát itt hisztizel miatta 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!