Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pankotai Lilike mégsem ellenzéki?

Pankotai Lilike mégsem ellenzéki?

Figyelt kérdés

[link]

Az ellenzék 75 százaléka Fidesz által kitartott bábu

A fennmaradó 25 százaléka pedig balf*sz - jelentette ki a diákaktivista.

Átcseszte soros vagy mi?

2023. szept. 19. 20:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Nőtt annyit, hogy kinyílt a szeme! Bár ez a becslés szerintem igen optimista! Inkább 95-5% az arány.
2023. szept. 19. 20:11
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Szegényke...most gondolom jól kiátkozza majd a liberális elit a köreiből. Aki szembe mer menni a DK-val, azt maguk a liberálisok csinálják ki (miközben Orbán csak röhög a markába)
2023. szept. 19. 20:11
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Ellenzékinek és kormánykritikusnak lenni két külön dolog. Az előbbi nagyjából annyit tesz, hogy a narancs zászló helyett a kék vagy a lila zászló alatt bégeted, amit a pásztoraid elvárnak tőled.
2023. szept. 19. 20:25
 4/13 anonim ***** válasza:
29%

Én az MKKP-ra szavaztam. Eddig nem szóltak a Geriék, hogy mit várnak el tőlem.

Viccet félretéve: A kettő nem zárja ki egymást. Sőt! Én rendszerkritikus vagyok mégis elmegyek mindig szavazni.

2023. szept. 19. 20:30
 5/13 anonim ***** válasza:
63%
#4 Oké, a kutyapártosokra ez mégsem áll, mert ők eleve nem is veszik olyan véresen komolyan magukat. De ha a két nagy tömböt vesszük, a fő különbség az, hogy az egyiknek bőséges források állnak rendelkezésre a propagandához, a másiknak kevesbé. Magának a propagandának a természete ugyanolyan fekália, tele hazugságokkal, féligazságokkal kettős mércével, társadalmi csoportok kipécézésével és ellenük hergeléssel.
2023. szept. 19. 20:48
 6/13 A kérdező kommentje:
Lilike jól megszivatta az elenzéket!
2023. szept. 19. 21:27
 7/13 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem csak idő kérdése és Lilike fideszes lesz 😂😂😂

Tipikus libsi bohóc és akkor ezt akarták miniszterelnöknek 🤣🤣

2023. szept. 19. 22:08
 8/13 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem Fletó nem fizetett eleget, így megkereste a fityeszt... Most nekik dolgozik.
2023. szept. 20. 13:46
 9/13 A kérdező kommentje:

8

Aha, értem! Tehát csak addig nyaltátok a seggét, amig rosszat nem irt rólatok!

2023. szept. 20. 13:56
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Rég a Fidesznek dolgozik. Csak azért szidta őket is, hogy terelje magáról a gyanút.
2023. szept. 20. 13:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!