Pankotai Lilike mégsem ellenzéki?
Figyelt kérdés
Az ellenzék 75 százaléka Fidesz által kitartott bábu
A fennmaradó 25 százaléka pedig balf*sz - jelentette ki a diákaktivista.
Átcseszte soros vagy mi?
2023. szept. 19. 20:07
1/13 anonim válasza:
Nőtt annyit, hogy kinyílt a szeme! Bár ez a becslés szerintem igen optimista! Inkább 95-5% az arány.
2/13 anonim válasza:
Szegényke...most gondolom jól kiátkozza majd a liberális elit a köreiből. Aki szembe mer menni a DK-val, azt maguk a liberálisok csinálják ki (miközben Orbán csak röhög a markába)
3/13 anonim válasza:
Ellenzékinek és kormánykritikusnak lenni két külön dolog. Az előbbi nagyjából annyit tesz, hogy a narancs zászló helyett a kék vagy a lila zászló alatt bégeted, amit a pásztoraid elvárnak tőled.
4/13 anonim válasza:
Én az MKKP-ra szavaztam. Eddig nem szóltak a Geriék, hogy mit várnak el tőlem.
Viccet félretéve: A kettő nem zárja ki egymást. Sőt! Én rendszerkritikus vagyok mégis elmegyek mindig szavazni.
5/13 anonim válasza:
#4 Oké, a kutyapártosokra ez mégsem áll, mert ők eleve nem is veszik olyan véresen komolyan magukat. De ha a két nagy tömböt vesszük, a fő különbség az, hogy az egyiknek bőséges források állnak rendelkezésre a propagandához, a másiknak kevesbé. Magának a propagandának a természete ugyanolyan fekália, tele hazugságokkal, féligazságokkal kettős mércével, társadalmi csoportok kipécézésével és ellenük hergeléssel.
6/13 A kérdező kommentje:
Lilike jól megszivatta az elenzéket!
2023. szept. 19. 21:27
7/13 anonim válasza:
Szerintem csak idő kérdése és Lilike fideszes lesz 😂😂😂
Tipikus libsi bohóc és akkor ezt akarták miniszterelnöknek 🤣🤣
8/13 anonim válasza:
Szerintem Fletó nem fizetett eleget, így megkereste a fityeszt... Most nekik dolgozik.
9/13 A kérdező kommentje:
8
Aha, értem! Tehát csak addig nyaltátok a seggét, amig rosszat nem irt rólatok!
2023. szept. 20. 13:56
10/13 anonim válasza:
Rég a Fidesznek dolgozik. Csak azért szidta őket is, hogy terelje magáról a gyanút.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!