Mit szóltok, hogy Lévai István fideszes képviselő 5 milliót ajánlott az indulásért cserébe egy MKKP-s képviselőnek?
Alapvetően rosszul látod a különbséget. Nekem elveim vannak és pont annyira rühellem vityát, mint ferit. Nekem nincs olyan, hogy kisebbik rossz. Olyan van, hogy rossz és jó.
Sajnos ez egy erkölcsi kérdés. Már rég nem lenne szabad a magyar társadalomnak együttműködnie olyan kormányokkal mint az elmúlt 100-150 évben.
20: ehhez sok pénz és sajtó kellene, sajtó nélkül, ami sok embert elér teljesen esélytelen, ezért kellene elengedni a csodavárást
Az egyetlen reális lehetőség az ellenzéki pártok közös indulása, ez megvalósítható, minden más csak álmodozás.
#21: Ami Gyurcsányt es Orbánt illeti, én is egyformán utálom őket. Csak amíg a Fidesz oldalán minden Orbánról szól, addig az ellenzék oldalán legalább más szereplők is vannak, akkor is, ha a kormány ennek az ellenkezőjét próbálja elhitetni. Pusztán emiatt gondolom kisebb rossznak, mert nem lenne egy ember, illetve egy párt kezében ekkora túlhatalom.
Ami a magyar társadalmat illeti, sajnos attól tartok, hogy nem lehet megváltoztatni a gondolkodásmódjukat. Generációváltással igen, de ez még hosszú idő.
"nem hiszek abban, hogy összefogva le lehetne váltani a kormányt"
Lehetne, csak amit tenni kell, az már nem az ellenzéktől függ. Az ellenzék leszervezheti a legjobb tüntetést is, ha nem megy el senki, akkor szimplán nincs értelme.
A magyarok úgy képzelik el, hogy vannak az emberek, akik szavaznak és tőlük függetlenül vannak a pártok, akikre szavaznak. Nos, a valóságban ez a két dolog összefügg. Ami hiányzik a fidesz leváltásához, hogy az emberek beálljanak a pártok mögé annál többel, hogy egyszer 4 évente szavaznak.
Az ellenzéknek nincs médiája, ezt úgy lehet orvosolni, ha annyi ember van az ellenzék segítségére, akikekkel együtt végig lehet fizikailag KOPOGTATNI az országot. Ez a teendő jelenleg. Ez az emberek feladata és nem a pártoké.
"Elnézést! Ezek szerint a szövegértéseddel vannak komolyabb problémák.."
Ne magadból indulj ki, én értettem.
"1. Ahhoz, hogy feloszoljon egy párt nem kell választást nyernie, most azonnal megtehetnék."
Ez szövegértési probléma. Te magad mondtad, hogy vannak kollaboránsok az ellenzékben, ők nyilván nem oszlanak fel, viszont nem ismeri fel mindenki, hogy vannak kollaboránsok, így a nem vagy csak kevés kollaboránssal működő pártok rákényszerülnek az összefogásra, így logikusan csak akkor nem kell összefogni, ha majd olyan választási rendszer lesz.
Látod, ez logikus, csak meg kell tanulnod olvasni. :)
"2. A leggerincesebb párt soha nem kívánt összefogni a jelenlegi ellenzékkel és a legfrissebb információim szerint legfeljebb a KDNP-vel hajlandóak koalícióra Geriék."
És soha nem is kívánta leváltani a fideszt, ez a különbség. Az mkkp nagyon szép és jó, viszont nem kormányváltó erő és sosem lesz az. EZ a különbség és ettől pont veszítenek a gerincességükből, mivel a nap végén, ez segíti a fideszt.
"3. Én most is kiszűrtem, hogy feriék eladósították az országot és saját bevallása szerint hazudtak reggeltől estig."
Ez nem tudom, hogy hogy jön ide, mivel erről senki nem beszélt, de ja, ha aki össze-visszabeszélsz biztos jobb szövegértéssél rendelkezel.
Amúgy ha már öszödi beszéd, akkor azt miért nem szűrted ki, hogy azon beszéd alapján Gyurcsány az egyetlen, aki rendbe akarja tenni az oktatást és egészségügyet.
Ne válogass szelektíven, fogadd el a teljes beszédet igaznak, ha már idézgeted.
"4. Nem viselkedtem sehogy. Egy fórumon írtam egy hozzászólást."
A hozzászólás tartalmazta, hogy milyen viselkedése módot követtél. A szövegértés tényleg nem az erősséged.
"5. Valójában az ellenzéki összefogás győzelmének a záloga az, hogy kigyomlálják a kollaboráns nyomorultakat."
Tévedés, mivel ezt sosem fogják, amíg ez a választási rendszer van, ez a választási rendszer célja és így működnek a kollaboránsok.
Itt csak simán a tényekkel nem vagy tisztában.
"Miért akarjátok, hogy még náluk is rosszabb jöjjön?"
Honnan veszed, hoyg rosszabb jön? Pont abból emelkedtek fel új vállalható pártok, hogy az akkori fideszre történő váltás nem vált be.
"Miért nem akarjátok a rendszert megreformálni, ahelyett, hogy görgetjük magunk előtt a sz*rt?"
Azt úgy lehet, hogy leváltjuk a fideszt. Ezzel kell kezdeni, mivel ők tartják fenn a rendszert.
"Nekem elveim vannak és pont annyira rühellem vityát, mint ferit. Nekem nincs olyan, hogy kisebbik rossz. Olyan van, hogy rossz és jó."
Akkor potn, hogy nincsenek elveid, mivel nem tudsz különbséget tenni két rossz között. Te azt mondod, hogy ugyanúgy le kell vágni annak az apának a kezét, aki ezer forint értékben kenyeret lop a gyerekeinek, mint annak az üzletembernek, aki 100 milliárdokat lop el.
Ez kifejezetten gerinctelen a részedről, hogy ugyanúgy kezeled a kettőt.
"Sajnos ez egy erkölcsi kérdés."
Itt te vagy az egyik legkevésbé erkölcsös személy.
"ehhez sok pénz és sajtó kellene, sajtó nélkül, ami sok embert elér teljesen esélytelen, ezért kellene elengedni a csodavárást"
Vagy sok ember kell, akikkel végig lehet járni az országot. Az kevés, hogy 2 napra a falu közepén van egy pult és áll egy ember, akikkel senki sem beszél.
Kopogtatni kell, amihez ember kell.
Elkezdtem válaszolni a teljes kiventilált elmebajra, amit ide löktél, de egy ponton megakadtam és rájöttem, hogy csak ennyit kell válaszolnom a felvetéseidre:
"Ez nem tudom, hogy hogy jön ide, mivel erről senki nem beszélt, de ja, ha aki össze-visszabeszélsz biztos jobb szövegértéssél rendelkezel."
Bro. Világos, hogy én beszélek össze-vissza. Elnézést?
"Elkezdtem válaszolni a teljes kiventilált elmebajra"
Egyetértek, az az elmebaj, hogy auto-correct belenyúl abba, amit írok, de az, hogy te a valósággal összeegyeztethetetlen dolgokat írsz, az teljesen okés. :)
"Bro. Világos, hogy én beszélek össze-vissza. Elnézést?"
Ha nem te beszélnél össze-vissza a gyatra szövegértéseddel, akkor felfogtad volna, hogy auto-correct nyúlt bele és válaszoltál volna arra, amit írtam.
Nem lep meg, hogy inkább terelni kezdesz. :)
DK-s?
Nyugodtan tedd ki a nick-neved. Könnyen felismerhető az írásképed. Vagy inkább képtelenséged.
Azt, hogyha ez igaz, Lévai egy ritka nagy hülye volt, vagy nagyon be van szarva, hiszen olyasmiért akart fizetni, ami ingyen is megtörténik, mert az MKKP amilyen ostoba, mindenképpen indít ellenjelöltet.
Ez nem az MKKP-s becsületéről, megvesztegethetetlenségéről szólt, hanem Lévai hülyeségéről, plusz egy baromi nagy ingyenreklám az MKKP-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!