Szijjártó miért fizet mindig készpénzzel?
ALAP.
- Nem használunk bankkártyát.
- Nem használunk nyilvános WI-FI-t.
- Nem használunk okostelefont.
Tanítják a kiképzésen. Egy külügyisnek főleg.
Így etetik a konteózombikat, akiknek azt tanítja a Bogárlaci meg a Borosimi, meg a többi “közgazdász”, hogy a bankkártya az ördög műve és azáltal a háttérhatalom akarja igájába hajtani a jóravaló embereket.
A Fidesz az ilyen kikacsintásokkal jelzi a kontrósoknak, hogy mi is olyan “okosak” vagyunk mint ti!
1-es, majdnem hittem neked, de Petike rád cáfolt: "Egyszerűen jobban szeretem, általában készpénzt szoktam használni, fölveszem a bankkártyámról, és kifizetem vele, amit ki kell fizetni..."
Nem túl hihető magyarázat. Miért lenne kényelmesebb előbb felvenni egy rakás pénzt az automatából és azt leszámolgatva fizetni az üzletekben, mint kártyával egyszerűen?
"Egyszerűen jobban szeretem, általában készpénzt szoktam használni, fölveszem a bankkártyámról, és kifizetem vele, amit ki kell fizetni..."
#6 ez egy sima terelő kamu magyarázat.
Régebben javasolták a költési kényszeres embereknek, hogy inkább készpénzben fizessenek mint kártyával, mert így jobban érzékelik a költést.
Lehet Szijjasnak is pezghiuj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!