Miért ragaszkodunk annyira a családi adókedvezményhez mint Gollam a Drágaszághoz, amikor államcsőd felé haladunk MEG AMÚGY IS filippínók jönnek?
Fél millió filippínó jön dolgozni a NER lovagok gyáraikba. Innentől kezdve a magyar gyerekek feleslegessé válnak, arról nem is beszélve hogy azokat fel is kéne nevelni ami nem kevés pénz, már ha csak az oktatást nézzük, amikor több tízezres a pedagógushiány.
Akkor mégis minek ragaszkodunk a családi adókedvezményhez mint Szméagol? Amikor a "nem akarunk kevert fajú nemzet lenni" ideológiánk már úgyis elúszott.. a Fidesz maga buktatta meg azzal hogy harmadik világbeli férfiak százezreit telepíti be.
11! Azért írtam ezt, hogy karikírozzam a hülyeség, amit írtál.
A CSP azért nem emelkedett, mert a kormány buta, ennyi. Pont az a lényege, hogy az alap, nem éri hátrányosan a gyereket, ha mondjuk munkanélküli àtmenetileg a szülő, és ne ne cigányozzál, jó?
Ja, mert a kormány buta, elnézést, erre nem is gondoltam :)
Amúgy mnkanélküliség esetén a másik szülő is igénybe veheti az adókedvezményt, havi bontásban elérhető.
A dolgozó családoknak ez egy remek támogatási forma, eddig egyik kampányban sem tudott jobbat mondani az ellenzék.
13! Ja, hogy TE azt mondod, hogy nincs jobb alternatíva, ez komoly érv! Egy bizonyos körben...
Én írtam, emeljük meg a családi pótlékot, csökkentsük vagy vezessük ki a családi adókedvezményt, tessék itt a jobb megoldás! Akkor munkanélküliség esetén is járna, lehetne kötni az összegét a minimálbérhez például. Ezt se én találtam ki, még pár éve volt erről elemzés egy demográfiai konferencián.
Jogos a kérdés:
Viktorta még azt ugatta 2006 óta, hogy nincs má'n jóléti állam, 2010-tól be is vezette. Osztan amikor nagy gebasz van az országban erre visszaállítja a kiváltságosoknak...
Az elemzések nyilván azt hozzák ki, hogy az emberek örülnek az ingyen pénznek, ez nem meglepő. Ezzel szemben a választók szerint mégsem lenne olyan jó ötlet újra megtömni a megélhetési gyerekvállalók zsebét. Az első pont volt az ellenzék tavalyi programjában a segélyek és a családi pótlék emelése vagy akár duplázása, még csak nem is kellett keresgélni. Sokan itt abba is hagyták az olvasást. Az a jó a jelenlegi támogatásokban, hogy feltételük a munka.
Ez két teljesen más megközelítés, és egyelőre úgy tűnik, hogy az embereknek megfelel, ami jelenleg van.
16! Mondjuk az ellenzéki programok senkihez se jutottak el, mert a fidesz letarolja a médiát, de a fidesz meg programot se ír, szóval nekik ilyen gondjuk nincsen, nem igaz?
Amúgy a megélhetési gyerekvállalás most pörög vagyis pörgött eddig, elvégre bárkihez hozzávágtak 10 milliókat sajnos.
17#
Csakhogy annak baromi szigorú feltételei voltak.
A gyermekvállaláshoz hely is kell.
A megélhetési gyermekvállalást meg a magas családi pótlék pörgeti és főleg a kisebbségek körében gyakori.
Sehol, soha nem működött még az alanyi jogon járó, segély szerű családtámogatás, mindenütt csak az alja népet szaporította.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!