Miért épitenek megint felhőkarcolót budapestre?
Figyelt kérdés
budapest tündöklik jólétben élnek de közben infláció van az emberek próbálnak hónapról hónapra megélni, de Budapesten is van válság? Vagy ott fényűző életet éltek?
Mikor fognak a vidékiek felmenni a fővárosban és mondják majd azt hogy mi lesz az én otthonommal?
2023. szept. 16. 20:20
1/9 anonim válasza:
IGaz, állítsanak le minden beruházást, építkezést, fejlesztést, és adják oda az embereknek!!!!
2/9 anonim válasza:
Mert M. Lölö akar venni egy helikoptert is a teknője tetejére!
3/9 anonim válasza:
Budapesten is van válság. Az átlagembereknek, a kisvállalkozásoknak, stb.
A felhőkarcolót nem a budapestiek építik, hanem a gázszerelő és sleppje.
4/9 A kérdező kommentje:
Van hely felcsúton ha már világvárost akarnak
2023. szept. 16. 20:58
5/9 A kérdező kommentje:
Meg amúgy egy tök felesleges beruházás először tegyék rendbe az alapvető dolgokat mint pl az oktatás. Azután épithetik a felhőkarcolókat engem ez ami a legjobban zavar, nyomorban az ország de attól még a XII kerületet alakitsuk át egy partmenti manhattanné , irodaházakkal meg a mol felhőkarcolójával mert mintha olyan jól megy az országsorsa
2023. szept. 16. 22:33
6/9 anonim válasza:
Vitaindításra nem ez a megfelelő fórum. Szerintem kaptál választ az álkérdésedre bőven. Szívesen!
7/9 anonim válasza:
Legyen elfoglaltsága a katasztrófa védelmiseknek, tűzoltóknak, mentőknek és rendőröknek az első komolyabb földrengéskor.
8/9 anonim válasza:
Kezeletlen gigantománia mellékhatása.
9/9 anonim válasza:
6. vagyok megint. Inkább válaszolok. Nem a város építene felhőkarcolókat, szerintem csak közutakat, hidakat, ilyesmit építtethetne, hanem egyes cégek a "saját" pénzükből. Tehát nem "Kari Geri" szórja a pénzt ahelyett, hogy inkább lélegeztetőgépeket venne. Ja, az már volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!