A nyugati liberálisok tényleg rá akarják beszélni a gyerekeket a nemváltásra?
Mindenki tudja használni a Google keresőjét, csak sokan inkább itt kuncsorognak a gyakorin az általuk is ismert válaszokért (ez valamiféle perverzió az ilyen embereknél).
De hogy ne maradj válasz nélkül, nem csak a jól körbeírt fogalom létezik, hanem a hozzá társuló tartalom is.
Nézegesd, hátha vizuális alkat vagy, és így jobban felfogod azt, amit a "száraz" lexikális tudás nem tartalmaz:
Hahaha. Most határoztad meg magad, hogy minek tartod ezt.
És ez bizony a te saját "definíciód", most már le sem tudod mosni magadról... 😂
"Biológiaióra: az XX kromoszómával rendelkező emberek nők, az XY kromoszómával rendelkező emberek férfiak."
Tehát ha jól értem, minden ember férfi vagy nő, más variáció ugye, nincs.
Biológiaióra ismétlés: az XX kromoszómával rendelkező emberek nők, az XY kromoszómával rendelkező emberek férfiak.
Akkor csendesen megkérdezném, hogy mi a helyzet pl. az XXX kromoszómással?
Netán az XYY, vagy az YY kromoszómással?
A kérdés az, hogy férfiak, vagy nők?
Ha olyan okos kromoszómadoktor vagy, akkor biztos tudod. ;)
Igen.
Emlékszem, a nyugati liberálisok engem is addig vertek, ameddig át nem műttettem magam négyévesen nővé, erre jöttek a keleti liberálisok, és addig vertek, ameddig át nem műttettem magam fiúvá ötévesen, de milyen mázli, hogy jött a Fidesz, és nem engedi, hogy másik nemű nevet válasszunk, máris kevesebb lesz tőle a rezsi.
Egy ostoba kormány ne szóljon bele a nép személyes ügyeibe!
A kormány végre kormányozzon normálisan, a család, a szülők meg vigyázzák a gyerekeiket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!