Egyetértetek Novák Katalin elnök asszonnyal, aki szerint ma a családok szabadságharca zajlik?
A köztársasági elnök a demográfiai csúcson meghirdette a családok szabadságharcának 12 pontját is. Kijelentette, hogy nem hagyjuk sem a templomot, sem az iskolát. Visszaemlékezett gyermekei születéseire, az családellenes időszak volt, amikor úgy tűnhetett, a magyar családok lemondanak a jövőről, s így a magyar nemzet ügye is elveszett, ám nem így történt.
Én már az elnevezésen jót röhögtem:
Demográfiai csúcs!
A demográfiai csúcstól nagyon messze vagyunk, 43 éve folyamatosan csökken a népesség.
De ebben az orwelli világban mindent ellenkezőleg kell nevezni (a Bőség Minisztérium az emberek éheztetésével, a Szeretet Minisztérium háborúk indításával foglalkozik, mint tudjuk).
"6. Megfelelő lehetőséget a gyermekeseknek!"
Azért keményen megizzadtak, hogy összejöjjön a 12 pont :D
Elolvastam, hát elég semmitmondó...
Meg az eddigi kommunikáció és intézkedések alapján valószínűsítem, hogy férjemmel mi nem számítunk családnak, mert három gyerek helyett nulla gyerek van, vannak viszont beteg szüleim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!