A magyar baloldalhoz szóló kérdésem szerint akkor most Merkel fasiszta?
Úgy látszik nem ment át:
Ezzel a Merkel nyilatkozattal egy óriási dogma dől meg. Az a dogma - a piac "majd mindent elrendez" dogmájának korábbi porba hullása után - amely MO elmúlt 8 éves történelmét alapvetően meghatározta.
A magyar baloldallal összefonódott liberalizmus dogmái sorra dőlne meg.
Ennek örülök. Végre a normalitás kezdi felütni a fejét újra.
"Ezzel a Merkel nyilatkozattal egy óriási dogma dől meg. Az a dogma - a piac "majd mindent elrendez" dogmájának korábbi porba hullása után - amely MO elmúlt 8 éves történelmét alapvetően meghatározta.
A magyar baloldallal összefonódott liberalizmus dogmái sorra dőlne meg. "
Úgy beszélsz, mint Orbán, akire a társadalom kb. egynegyede szavazott, mégis forradalomról, új világról, meg falak leomlásáról szövegel. Ez Merkel nyilatkozata, amit a jobboldaliaktól ott is és másutt is évtizedek óta hallani. Eddig sem voltak dogmák, csupán vélemények, úgyhogy nem látok túlzott jelentőséget ebben a kijelentésben.
Kérdező
Te nemcsak fasiszta vagy, hanem elmebeteg is.
Sűrgősen keress egy pszichiátert, mert az agyad után egészséged is rámegy az orbánimádatodra.
Utolsó :
Miért is vagyok elmebeteg ? A kérdésre, felvetésre érdemben is tudsz válaszolni, vagy egyszerűbb leelmbetegezni?
"Ez Merkel nyilatkozata, amit a jobboldaliaktól ott is és másutt is évtizedek óta hallani. Eddig sem voltak dogmák, csupán vélemények, úgyhogy nem látok túlzott jelentőséget ebben a kijelentésben."
Minősítgetni alaptalanul, gondolkodás nélkül te is tudsz mint általában a magyar balos szavazók, érteni meg nem értesz semmihez. Ehhez sem. MO-on például egyértelmű, hogy a balos-liberális szellemi mainstream képviselői Bauertől Bolgárig a merkeli-gondolat ellentétét vallották és vallják ma is és előszerettel nyilvánítottak bárkit fasisztának aki az ő véleményüknek ellent mert mondani.
Nem tudom most hogyan fogják értékelni Merkel kijelentését, de hogy ideológiai zavarban lesznek az biztos.
LOL, pont így néz ki egy fasiszta:
http://www.youtube.com/watch?v=Htk8qkYOBJs
Merkel nem fasiszta, hanem NAZI! Milyen nazi? AskeNAZI!
A probléma az, hogy ő elvileg német...
a kérdésedre a válasz: NEM
Ha nem tetszik ne olvasd (én nekem is elkezd viszketni a tenyerem, ha néha beleolvasok a Bauer félék írásaiba)!
Viszont kedves kérdező, nagy-nagy kavarcs van a fejedben az látszik! Ma már nincs ilyen, hogy bal+ jobboldal, egyik sem jobb a másiknál és mindkettőt sikeresen eltorzították már annyira, hogy ne lehessen ráismerni! Innentől kezdve nincs túl sok értelme a vitának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!