Miért támadják más országok Magyarország kultúráját?
Figyelt kérdés
Az Európai Unió tagországai példát vehetnének rólunk, mert nálunk még jelent valamit a család szó.2023. szept. 13. 21:20
1/23 anonim válasza:
A család szó alatt azt érted, hogy a hó végén a magyar családok többségének nélkülöznie kell?
2/23 anonim válasza:
Most a magyarok a dobogós közellenségek - és a csordának mindegy, ha nem ők vannak a vágóhídon, csak lehessen valakinek a homlokán ugrálni.
3/23 anonim válasza:
"nálunk még jelent valamit a család szó"
Jah, Mészáros CSALÁD, Rogán CSALÁD, Tiborcz CSALÁD. Vagy csak szimplán az "apa férfi anya nő" Józsika.
4/23 anonim válasza:
Senki se teszi ezt.
Tehat az állitasod nem igaz.
Az pedig hogy a fideszt támadják jogos.
Es ne mosd össze a magyarsagot a fidesszel.
Egy magyarnak az hogy a fidesz "képviseli" hazánkat a vilagban, egy szégyen.
5/23 anonim válasza:
Miért nálunk mit jelent a család szó? A FideSS nem család, hanem bűnbanda, mindenki más meg csak az ő rabszolgájuk.
6/23 anonim válasza:
Én egy nagy családban nőttem fel, mindig is fontos volt számomra a család. A kormány viszont szégyent hoz a magyarságra, az emberek család iránti szeretetével pedig visszaél és másra sem használja, mint haszonszerzésre. Szerintem ez visszataszítóbb még annál is, ha valakinek kevésbé fontos a család.
7/23 anonim válasza:
Ugye viccelsz a kérdéseddel?:
8/23 anonim válasza:
Elmesélhetnéd, hogy mi bajod van azzal, amit a "család" a normális országokban jelent. Abban biztos vagyok, hogy egy család Ausztriában jobban él, mint egy magyar.
10/23 anonim válasza:
Az ilyen ostoba hülyék miatt teszi tönkre az országot orbán több mint 13 éve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!