Ez az LMBTQ-s könyvmizéria csak arra megy ki, hogy minél több gyereket eltiltsanak minél több könyvtől, hogy ezáltal is rontsák a gyermekek kíváncsiságát, szűkítsék a lehetőségeiket a világ megismerésére?
Az Alexandrában már kizárólag az ifjúsági részre engedik be a fiatalokat, egy 17 éves pl. nem hogy nem lapozhat bele egy Móricz Zsigmond vagy egy Krúdy Gyula kötetbe, de még csak be sem engedik őket a nem ifjúsági részlegekbe.
Hát senki sem érti, hogy megmenteni akarják azokat az összesnél összesebb gyerekeket, mindenestül?
Elmebetegek.
)Amúgy nem arról volt szó, hogy az Alexandrát jó pár éve épp a fidesz csinálta ki? Debrecenben évek óta üresen áll az egykori hatalmas könyvesboltja.)
Szerintem ez a legjobb reklám. A Meseország mindenkié című könyvről addig nem is hallottam, hogy létezik, amíg be nem darálták.
Ismerős gyereke most kezdte a nem egyházi (!) középiskolát, de mindennap 45 perces áhítattal kezdik a napot, hittanra meg van egy hetük Bibliát beszerezni. Tőlem kért segítséget, mert én több könyves boltot ismerek, de a mégis milyen kiadás, azon túl, hogy katolikus, vagy valami támpont, mert elég sok fajta van, nem tudta megmondani. (teszem hozzá, hogy családban a gyerek nyolc éven keresztül volt hittanos, és nem kértek tőlük saját Bibliát, amikor olyasmi került szóba, a tanár vitt be, és együtt olvasták). Kiderült, hogy nagyon jó árban az iskolakönyvtárban megvásárolható, és hát az mégis csak szép emlék lesz, hogy saját Biblia. Ezt a település könyvtárosa mondta, akinek megtaláltuk a neten a számát, hogy segítsen egy kicsit, mert tájékozatlanok vagyunk, de biztos van, aki nem tudta/akarta megvenni a Bibliát, mégis milyet szoktak kölcsönözni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!