Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Ha ennyire utálját...

Fideszesek! Ha ennyire utáljátok az ukránokat és szeretnétek részt venni Ukrajna nácitalanításában, akkor miért nem csatlakoztok a Szent István Légiójába?

Figyelt kérdés
Itt nagy a szátok, de Bakhmht alatt az Azov agyonverne titeket.

2023. szept. 12. 17:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
61%

20:

Aha, nem nagy durranás, hogy éppen asszimilálni akarják a magyarokat olyan törvényekkel, amelyekhez képest a nagy magyarosító törvények Kis Miskák voltak, mégis veszítettük értük az országunk 2/3-t (legalábbis ezt is felhozták a csehszlovákok, a románok és a szerbek Trianonban okként, hogy miért akarnak elszakadni).

Ukrajnában Majdanig szinte végig oroszbarát kormány volt, mégse volt nekünk olyan rossz, sőt, jobb volt, mint most. Vagy te nem így gondolod? Miben jobb a mostani helyzet?

2023. szept. 12. 20:05
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
21: az Ukrajnában elő magyarok nem így gondolják, legalább is azok, akikkel eddi beszéltem.
2023. szept. 13. 06:19
 23/23 bzoli79 ***** válasza:
Én utálom az ukránokat,de nem vagyok fideszes.Te dk droid.:D
2023. szept. 23. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!