Ez a jelenség miért van Magyarországon?
Hadházy Ákos esete.
Aki egy jobboldali, konzervatív, keresztény ember, aki annyit tesz, hogy bűncselekményeket buktat le.
És erre nem az a Magyar társadalom válasza, hogy
-Végre itt egy normális egyenes ember...
Hanem ez
-bohóc, nevetséges stb
Egész egyszerűen nem értem ezt a tàrsadalmi reakciót.
Szerinted?
A jobbágyok csak azt látják, hogy az uraságot támadják.
Őfelsége ellenzéke, meg azt látja, hogy itt egy ember aki megteszi amit nekik kellene, de hülyék/lusták/stb. hogy maguk tegyék, ezért konkukrenciának tekintik.
Hadházy Ákos néha valóban lebuktat egy-két közpénz-csalót, de az esetek 90%-ában sima szenzációhajhász bulvárhíreket ír politikusokról azzal a céllal, hogy hergelje a proletárokat.
Ettől még persze lehet keresztény jobb oldali ember - csak elég furcsa, ha egy keresztény jobboldali azt érzi hivatásának, hogy mindenkit meg kell vádolnia korrupcióval, hogy ezzel be tudjon vágódni a bal oldali barátainál.
Mert Fidesz.
És a buta droidok benyelik a propagandát.
Más nevében nem tudok nyilatkozni, csak a saját véleményemet írom.
Az én problémám Hadházy Ákossal az, hogy tök jó riportere lehetne egy oknyomozó újságnak, de politikusként nekem mindig problémás volt értelmezni ezt a fajta arcbamászást. Egy politikustól azt várnám, hogy építsen, mozgósítson, nem azt, hogy a parlamenti belépőkártyáját használva, egy dugi telefonnal a zsebében, korrupt nyaralásáról faggassa a politikusokat, hogy ezzel szerezzen like-okat.
Félreértés ne essék: megsüvegelendő, ahogy beleáll a kormány aljasságaiba, és ez része is a munkájának, de olyan aránytalanul, gátlástalanul nyomatja, hogy az már ripacskodásba hajlik és kontraproduktív. Hasznos a tevékenysége, de nem egyhamar szavaznék rá, ha egy vezető pozíció a téma.
Kérdező, nem vagyunk egyformák.
Én tisztelem őt azért a szélmalomharcért, amit a közéleti szemét eltakarításáért végez.
Nyilván, aki az adott akolhoz tartozik és aszerint béget, az kígyót-békát kiabál rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!