#3: "Egyébként nem az ellenzék pancser, a társadalom az..."
Ha jól tudom, Komlós András színész mondta azt a kommunizmus hanyatlásának idején: a rendszerrel minden rendben, az emberekkel van a baj... (Te esetleg Bandi bácsi reinkarnációja vagy?) :D
Ember! Ellenzéki politológusok, újságírók és egyéb véleményvezérek ismerik el egybehangzóan, hogy egy ilyen szerencsétlen, töketlen, dilettáns ellenzéket még soha sehol nem láttak. Nekem legalább féltucat korábbi ballib ismerősöm van, akik mára vagy nem mennek el szavazni, vagy hosszas faggatás után bevallják, hogy a Kutyapártra szavaznak, de erre az ellenzéki összefogásnak nevezett förmedvényre soha többet nem!
...de nem velük van ám a baj (áááááááá, dehogy!), hanem a választókkal... Gratulálok! :D
tegnap 21:38
Akivel eddig beszéltem mindenki azt mondta hogy hiába szavaznak a fideszre az emberek,akkor is a határon túli magyarokal simán megnyeri a választást a fidesz.
2022-ben 5,5 millióan szavaztak összesen, ebből 265 ezer volt a határon túli szavazó. Amiben benne voltak pl. a londoni magyarok is.
17, Medgyessi lemondott, Gyurcsány lemondott a miniszterelnökségről, Bajnai csak a következő választásig vállalta és nem is indult rajta. Vona és Jakab, meg mittomén hány möszöpös pártelnök mondott már le.
Ellenben a kormány oldalon?!
Számomra nem ez a kardinális kérdés!
Az, hogy KIHÚZZA-E EZ AZ ORSZÁG 2034-IG A CSÚTI RÉM ÖNKÉNYURALMÁT...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!