Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért zavarja ennyire az...

Miért zavarja ennyire az ellenzéket, hogy mi cigányok a Fideszre szavazunk?

Figyelt kérdés
A Fidesz támogat minket a legjobban, az összes többi párt uszít magától. Csak támadást kapunk a Mi Hazánktól, balosoktól és egyéb törpe pártoktól is. Miért kellene ezek után másra szavaznunk? Nyugodjatok meg, nem fogunk örökké a Fideszre szavazni. A népességcsere felgyorsulásának köszönhetően akár már 10 év múlva is megváltozhat minden. 2034-ben talán már indíthatunk komolyabb eséllyel egy cigány pártot. Amint elérkezik ez a pillanat egyből megszűnik a támogatásunk a Fidesz felé, ezt garantálom.
2023. szept. 10. 22:23
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
90%
Attól, hogy hivatalosan van munkahelyük, még nem fognak ténylegesen dolgozni. Csak másokat hátráltatni benne.
2023. szept. 11. 09:54
 42/54 anonim ***** válasza:
3%

Kérdező, a magyarok nem akarják hogy a cigányok dolgozzanak, jól éljenek, fejlődjenek.

A legnagyobb rémálmuk az hogy egy (szerintük alsóbbrendű cigány) ugyan olyan jól, vagy akár jobban él mint egy magyar.

Onnantól mit ér a nagy magyarságuk? Semmit. Most se ér semmit, de legalább az illúzió megvan.

Ugyanaz az ellentmondás mint a migránsoknál.

Nem vehetik el magyarok munkáját!

De nem dolgozni jönnek, hanem a segélyekért.

Most akkor melyik?

2023. szept. 11. 09:56
 43/54 anonim ***** válasza:
54%
Eskü nem kamu? A devla vigyen el téged és az egész familit ha hazudsz? 🤡😀 Bár mondjuk a putrik telepeken is a cigok szoktak előfordulni édes tezsvirem, a bűnözés is torony magasan vezetitek itt és minden környező országba, illetve attól hogy még nem vezetik milyen “fajúk” az illető ettől még tény marad. 😅
2023. szept. 11. 11:33
 44/54 anonim ***** válasza:
56%

43

Általában a szegény réteg bűnözik.

2023. szept. 11. 11:52
 45/54 anonim ***** válasza:
57%
Én Fideszes vagyok de engem is zavartok!
2023. szept. 11. 12:45
 46/54 anonim ***** válasza:

10-es kérdező

Mitől féltek? 2010-ben nem hiszem, hogy bármitől is kellett volna félni, társadalmilag nem nagy a különbség 2023 és 2010 között, de elmentem ezt a beszélgetést, mivel tavaly 2022-ben volt a népszámlálás és annak eredménye majd november elején publikálják, kiderül, hogy a kb. 700-800 ezerre saccolt magyar cigányságból mennyien vallották tavaly magukat cigánynak, nekem van egy tippem, 150-250-en max, de meglátjuk.

2023. szept. 11. 12:54
 47/54 anonim ***** válasza:
90%
Dikmán tezsvir !
2023. szept. 11. 13:16
 48/54 anonim ***** válasza:
91%
Mindenhol utálnak benneteket mint a szart a világon ahol csak megjelentek.
2023. szept. 11. 13:27
 49/54 anonim ***** válasza:
3%

48"

A magyarokról beszélsz?

2023. szept. 11. 16:58
 50/54 anonim ***** válasza:
88%

"A magyarokról beszélsz?"

Rólatok, okoskám! Csodálkoztam is volna rajtad ha megérted. 😀

Még a toleráns kanadaiak is beelégedtek belőletek anno. 🤣

2023. szept. 11. 20:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!