Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mészáros Lőrinc roma?

Mészáros Lőrinc roma?

Figyelt kérdés

Mert hogy ez a fia.

[link]

2023. szept. 10. 21:12
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Nem roma az hanem cigány.
2023. szept. 10. 21:13
 2/10 anonim ***** válasza:
59%

Akkor ö is az????

[link]

2023. szept. 10. 21:19
 3/10 47. ***** válasza:
100%
Lőrinc nem biztos, de a gyerek anyja az tuti.
2023. szept. 10. 21:20
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

Tipik cigó.

Ennél már csak azon kacagok nagyobbat akik szerint orbán nem cigó 🤣

2023. szept. 10. 21:22
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
cigány, igen
2023. szept. 10. 21:52
 6/10 anonim ***** válasza:
28%
Jó kérdés, bár közel 700 évnyi együttélés után szinte már nincs olyan ember az országban, aki kizárólag cigány vagy magyar lenne. Ha tetszik ha nem, ezek tények.
2023. szept. 10. 22:00
 7/10 anonim ***** válasza:
86%

"szinte már nincs olyan ember az országban, aki kizárólag cigány vagy magyar lenne."

Egymás mellett éltünk igen. De az utóbbi időkig nagyon nem volt jellemző a keveredés. Legalább is a cigányokkal nem keveredtek a magyarok, más nemzetiségekkel azért igen. De a cigány egy külön "kaszt" volt.

2023. szept. 11. 08:40
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
Nem keveredtek a magyarok a cigányokkal? Szerinted hogyan fejlődött ki a fehér cigány szöveg? Tele van az ország keverékekkel. Nézzél már utána pl. MyHeritage adatoknak. Egy csomó magyar adatában, akik nyilvánosan megosszák az eredményeiket fellelhető sok esetben nem is kis %-ban India, mint DNS egyezés. Szerinted hogyan kerülhet India a magyarok DNS-ébe? Nem is tudom, kikkel élünk 700 éve együtt...
2023. szept. 11. 09:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez a belinkelt kép nagyon vad, kerdező. Először azt hittem hogy Uday Hussein, Saddam kölykének fiatalkori képét nézem.
2023. okt. 1. 21:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen. Én a fia kinézete nélkül is azonnal láttam.

7-es: Nemcsak házasságokkal keveredtek a cigányok és magyarok. Sok volt régen is a kakukkfióka, meg a cigány nők is volt, hogy nem cigánytól lettek terhesek. Hallottam ismerősöktől olyan sztorit, hogy kábé 100 éve valamelyik rokonuk elvett egy magyar nőt, aki mint később kiderült, terhes volt az esküvőn, nem sokkal korábban lefeküdt egy cigánnyal. Állítólag a leszármazottak egy részén ma is látszik a cigányos jelleg. Magyar családban.

2023. okt. 7. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!