A hazai baloldali pártok támogató bázisa lekorlátozódott egy belpesti ballibsi rétegre?
Épeszű embernek már elfogadhatatlan a balliberális pártok nemzetellenes viselkedése. Látszódik rajtuk, hogy alkalmatlanok a kormányzásra. A támogatottságuk történelmi mélyponton van. Vége van nekik, elbuktak.
Én úgy látom, hogy már csak egy szűk csoport támogatja őket... egy belpesti buborékban élő "értelmiségi" réteg.
Nem vagyok fideszes. Én örülnék a legjobban, ha kormányváltás lenne... de egy ilyen aberrált ellenzékkel nem fog menni.
ma 16:02
Szeged esetében neked nem fura, hogy Botka "civilként" indult?
Szegedi frakciók:
MSZP 7
Fidesz 6
DK 4
KDNP 3
Összefogás Szegedért Egyesület 3
Momentum 3
+FVSZ-Magyar Egyesület
+1 egyéni jelölt
Erre azért eléggé nehéz verni, hogy egy ős MSZP/baloldali városban a 28 helyből ellenzéki párt 14-et vitt el, abból is 3-at a Momentum.
A kérdező a maga buta szagmunkás végzettségével épeszűnek tart minden fideszes parasztot, és nem látja, hogy van feljebb is.
Hogy is láthatná, ha megmaradt buta fideszes trógernek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!