Jók a megafonos posztok, videók?
Egyet se nézek meg, mert nem bírom a szellemi környezetszennyezést.
De a kifejtésben említett hasonlataid kiválóak! :-))))))
Te szoktál ezzel találkozni?
Mert nekem szinte sose ajánl ilyesmit a youtube, ellenben Partizánt és társait eléggé gyakran, pedig az utóbbi évben tüntetőlegesen akkor se klikkelek ezekre rá ha amúgy érdekelne a téma.
Nekem rengetegszer tolja a pofámba pedig baloldali vagyok, és ez a facebook algoritmusának is egyértelmű. Mindez hirdetésben jön.
Partizánnal elég ritkán találkozom, max ha közeli ismerősöm osztja meg.
A kérdésre válaszolva, hogy mennyire színvonalas... hát szánalmas hazugságok, mint a metropol, ahol nemrég azzal bőgették le magukat, hogy nagy fotópályázatot írtak ki Karácsony lejáratása céljából a leggazosabb területről. A vicc csak az, hogy az első helyezett pont állami kezelésű terület volt, de fideszes kerület kezelésű is volt.
Nulla szakértelem, nulla igazság, nulla becsület csak gyűlölet, hazugság. Biztos Jézus parancsát követték ezek a nagy keresztények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!