Melyik nyugat-európai országgal kellene szerintetek szorosabb kapcsolatokat kiépítenünk, és miért?
Figyelt kérdés
Szerintem Angliával, mert hasonlítanak hozzánk pl. kiléptek az EU-ból, ahogy nálunk is esélyes, és sokan ellenzik ott is a transzneműséget, valamint a nagy neoliberalizmus helyett egyre inkább az erős állami kontrollban hisznek.2023. szept. 6. 10:59
1/10 anonim válasza:
Szerintem az összessel lehetne szorosabb a kapcsolatunk, különösen az EU-tagokkal. De nem csak.
2/10 anonim válasza:
"hasonlítanak hozzánk pl. kiléptek az EU-ból"
Hát ebben rohadtul nem hasonlítanak ránk, nekünk eszünk ágában sincs kilépni az EU-ból, még úgy sem ha nem küld pénzt. Orbánnak se nyugi.
4/10 anonim válasza:
Mindegyikkel, és én még a csehekkel is szorosabbra fűzném azokat a kapcsolatokat és kideriteném, hogy mégis, mi a fenét tudnak a sörről, amit mi nem.
5/10 anonim válasza:
Ez jó kérdés, minden az érdekeken múlik. Pl, ha füvet akarsz akkor a hollandokkal. Ha migráncsot, elég lemenni a déli határhoz, ahhoz még ország sem kell.
6/10 anonim válasza:
5, én nem tudom, hogy hányszor jártál Hollandiában, én, amikor kint jártam, max a parkban láttam füvet. A túristák számára, már rég tiltva van, amit a boltban meg elég tolnak cucccot, az kábé a csalánnal egyenlő.
7/10 anonim válasza:
6# egyszer voltam még 2002ben, de nem vágyom vissza oda. amúgy egyre több tagállam akarja legalizálni a füvet... szól valami jó csak származhat nekik belőle.
8/10 anonim válasza:
7, nem kell ehhez Hollandiával példálózni, saját felhasználásra, már asszem a cseheknél is lehet termeszteni, szal' még "értelmiségi nyugati" országnak sem kell lenni hozzá.
9/10 anonim válasza:
8# Azért hoztam Hollandiát, mert az folt mindig is a füves ország, Jamaica után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!