Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik nyugat-európai országga...

Melyik nyugat-európai országgal kellene szerintetek szorosabb kapcsolatokat kiépítenünk, és miért?

Figyelt kérdés
Szerintem Angliával, mert hasonlítanak hozzánk pl. kiléptek az EU-ból, ahogy nálunk is esélyes, és sokan ellenzik ott is a transzneműséget, valamint a nagy neoliberalizmus helyett egyre inkább az erős állami kontrollban hisznek.

2023. szept. 6. 10:59
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem az összessel lehetne szorosabb a kapcsolatunk, különösen az EU-tagokkal. De nem csak.
2023. szept. 6. 11:01
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

"hasonlítanak hozzánk pl. kiléptek az EU-ból"

Hát ebben rohadtul nem hasonlítanak ránk, nekünk eszünk ágában sincs kilépni az EU-ból, még úgy sem ha nem küld pénzt. Orbánnak se nyugi.

2023. szept. 6. 11:01
 3/10 anonim ***** válasza:
9%
Oroszország
2023. szept. 6. 11:03
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Mindegyikkel, és én még a csehekkel is szorosabbra fűzném azokat a kapcsolatokat és kideriteném, hogy mégis, mi a fenét tudnak a sörről, amit mi nem.
2023. szept. 6. 11:04
 5/10 anonim ***** válasza:
3%
Ez jó kérdés, minden az érdekeken múlik. Pl, ha füvet akarsz akkor a hollandokkal. Ha migráncsot, elég lemenni a déli határhoz, ahhoz még ország sem kell.
2023. szept. 6. 11:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
5, én nem tudom, hogy hányszor jártál Hollandiában, én, amikor kint jártam, max a parkban láttam füvet. A túristák számára, már rég tiltva van, amit a boltban meg elég tolnak cucccot, az kábé a csalánnal egyenlő.
2023. szept. 6. 11:26
 7/10 anonim ***** válasza:
16%
6# egyszer voltam még 2002ben, de nem vágyom vissza oda. amúgy egyre több tagállam akarja legalizálni a füvet... szól valami jó csak származhat nekik belőle.
2023. szept. 6. 11:29
 8/10 anonim ***** válasza:
88%
7, nem kell ehhez Hollandiával példálózni, saját felhasználásra, már asszem a cseheknél is lehet termeszteni, szal' még "értelmiségi nyugati" országnak sem kell lenni hozzá.
2023. szept. 6. 11:31
 9/10 anonim ***** válasza:
41%
8# Azért hoztam Hollandiát, mert az folt mindig is a füves ország, Jamaica után.
2023. szept. 6. 11:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Az EU-tagokkal.
2023. szept. 20. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!