Brutális üzemanyagár emelés várható, leteszed az autót és veszel vármegye bérletet?
Figyelt kérdés
A kőolaj világpiaci ára 20%-al emelkedett és még mindig emelkedik.2023. szept. 5. 16:33
11/19 A kérdező kommentje:
Júniusban sem volt magasabb.
2023. szept. 5. 17:16
12/19 anonim válasza:
Szerencsére keveset fogyaszt az autóm.
13/19 anonim válasza:
Én már tavaly tavasszal feladtam 22 év után.
Kigazdálkodhatatlan lett a fizumból a benzin ára.
Csak akkor használok kocsit ha elkerülelhetetlen.
Az utazással töltött időt pedig beépítettem a szabadidőmbe.
Nyelvet tanulok közben, filmeket nézek.
14/19 anonim válasza:
Szerencsére mindenhova gyalog, futva, biciklivel járok. Alkalomadtán HO-ban vagyok. Havonta 2-3x tömegközlekedek átlagosan szóval nem érint ilyen téren.
Viszont sajnos majd ennek a bolti/piaci árakba való beépülése fog....
15/19 anonim válasza:
Nincs kocsim nem is akarok, pont jól esik az a kis séta mindig, jó alakot csinál amit szeretnek a csajok.
16/19 A kérdező kommentje:
De a kocsit is szeretik. 😉
2023. szept. 5. 19:03
17/19 anonim válasza:
Én biztos nem teszem le. De én Ausztriában dolgozom nekem belefér.
18/19 anonim válasza:
Én szeretek vezetni, meg családdal könnyebb is kocsival menni, szóval mi maradunk az autónál.
19/19 anonim válasza:
Vesz a fåszom vármegye bérletet ha 1000ft lenne literje akkoris tele tankolnám. Autózni egy magasabb életszínvonal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!