Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amúgy ki ez a Pankotai Lili?

Amúgy ki ez a Pankotai Lili?

Figyelt kérdés
elég böszmének tünik
2023. szept. 5. 13:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
46%

11 Nyugodtan nézd meg a "liberális", "értelmiségi", "haladó", "európai" baloldali gondolatokat és szóhasználatot a velük egyet nem értőkkel szemben.

Értem persze, hogy ők azt mondják nincs más hazájuk csak a nagyvilág, de akkor miért kérik ki maguknak, hogy ők is magyarok?

Szóval, ez a ki vet meg kit, eléggé kétélű...

2023. szept. 5. 16:03
 12/25 anonim ***** válasza:
#12 mert mik ők, ha nem magyarok? Már ha ki kell kérni maguknak, akkor gondolom szerinted nem azok?
2023. szept. 5. 16:06
 13/25 anonim ***** válasza:
63%

13 Ők kérik ki maguknak: "Nekem az, hogy magyar, nem jelent semmit", Európai egyesült államokat szeretnének. Hogy szerintem mik? Az mit számít? Maguk mondják magukról.

De azért jellemző libsi álláspont, hogy ezután más a hibás.

2023. szept. 5. 16:09
 14/25 anonim ***** válasza:
36%

Van valami alkesz vén fószer, állítólag valami újságíró Para kovács vagy ki. Ő mondta pár napja, hogy külföldön mindig azt mondja magáról, hogy ő román. Farkasházy bajban van, ha magyar csapatnak kell drukkolnia.

Hogy ezek után minek érzik magukat? Az legyen az ő bajuk.

2023. szept. 5. 16:13
 15/25 anonim ***** válasza:
#14 én kékszemű vagyok, de ez nekem nem jelent semmit, nem ezzel határozom meg magam, és támogatom a különböző szemű emberek együttélését. Akkor a te logikád alapján nem vagyok kékszemű?
2023. szept. 5. 16:14
 16/25 anonim ***** válasza:
41%

16 Milyen én logikám? Tök nem érdekel, neked mit jelent, meg minek tartod magad.

Egyébként a liberálisoknál, ha kékszemű vagy, de ez nem jelent semmit, akkor úgy érzed joggal sértődsz meg, ha utána lekékszeműzlek.

2023. szept. 5. 16:17
 17/25 anonim ***** válasza:
41%

Máskülönben pedig fogadjuk el, hogy a kékszeműséget nem lehet választani, így születsz.

Sokan úgy gondolják a nemzetet lehet választani, változtatni is.

2023. szept. 5. 16:19
 18/25 anonim ***** válasza:

#17 "Tök nem érdekel, neked mit jelent, meg minek tartod magad."

Ha az nem érdekel, hogy én magyar vagyok-e, akkor miért érdekel bárki más magyarsága? Hogy lehetsz (feltételezem) büszke arra, hogy te magyar vagy, ha abban sem tudunk megegyezni, hogy mit jelent ez a szó? Honnan tudod, hogy bárki más a történelemben, akit te magyarnak tartasz hogyan viszonyult a magyarságához? Lehet, hogy az ő hozzáállásuk sem volt kompatibilis azzal, amit te gondolsz róla.

"Egyébként a liberálisoknál, ha kékszemű vagy, de ez nem jelent semmit, akkor úgy érzed joggal sértődsz meg, ha utána lekékszeműzlek."

Nem kenyerem minden "libeárlis" nevében nyilatkozni, de azért ebben az esetben azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy ez hülyeség, sőt, hogy ekkora marhaságot rég olvastam. :DD

2023. szept. 5. 16:25
 19/25 anonim ***** válasza:
41%

18 Igen, ez jellemző, hogy nem kenyered az egyik oldal gondolatainak a megértése, de úgy érzed joggal bírálod a másként gondolkodókat.

Az, hogy nem érted, és ezért azt mondod marhaság megint csak a gondolkodási képesség hiányát mutatja. Nem baj, ezen a fórumon megszokott ez a sekély szellemi szint, így kár vitatkozni. (Majd ha találsz érvet).

Nincs ezzel nagy baj, ez kb. az emberek 2-3%-ra jellemző, akik többségnek gondolják magukat, de nem látnak a szemellenzőtől és értelmi képességeik korlátait ":D" jelekkel palástolják.

2023. szept. 5. 16:31
 20/25 anonim ***** válasza:
Nincs mit megérteni, mert a gondolkodásod nem konzisztens, egyszerre tartasz igaznak egymásnak ellentmondó dolgokat, és amikor valaki kérdéseket tesz fel, hogy megpróbálja kibogozni, hogy valójában miről mit gondolsz csak frusztrált leszel és terelsz. Pont ahogy most sem válaszoltál egyetlen feltett kérdésre sem, mert a válaszok rávilágítanának a világképed inkoherenciájára.
2023. szept. 5. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!